Δείτε και οδηγείστε την Alfa Romeo Tonale στο Golden Hall

Δείτε και οδηγείστε την Alfa Romeo Tonale στο Golden Hall

H Alfa Romeo Tonale, το C-SUV των Μιλανέζων, που έχει σχεδιάσει ο Αλέξανδρος Λιώκης, σάς περιμένει να τη δείτε και να την οδηγήσετε μέχρι τις 4 Ιανουαρίου 2024.

Alfa Romeo Tonale

Εδώ και λίγες ώρες, συγκεκριμένα από την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023, η Alfa Romeo Tonale υποδέχεται το κοινό στο Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37Α, 15123 Μαρούσι), έως και την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024.

Το αυτοκίνητο θα εκτίθεται στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου προκειμένου οι επισκέπτες να έρχονται σε άμεση επαφή με τις δυναμικές και κομψές γραμμές που σχεδίασε ο Αλέξανδρος Λιώκης και του προσδίδουν μοναδικό στιλ.

H Alfa Romeo Tonale, σχεδιαστής της οποίας είναι ο Έλληνας Αλέξανδρος Λιώκης σας περιμένει μέχρι τις 4 Ιανουαρίου στο Golden Hall

Alfa Romeo Tonale

Ένα από τα πιο σπορ και σίγουρα πιο φινετσάτα C-SUV της αγοράς θα αναλάβει την ξενάγησή σας στον μοναδικό κόσμο της σύγχρονης Alfa Romeo, με δυναμική που αναπτύσσεται μέσα από μια γκάμα με επιλογές τόσο ήπιας υβριδικής και Plug-In Hybrid τεχνολογίας, όσο και με κινητήρα πετρελαίου για όσους ταξιδεύουν συχνά.

Η Tonale PHEV Q4 με τους 280 PS, με το υβριδικό σύστημα κίνησης, θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες ημερομηνίες και κατόπιν συνεννόησης, για ένα test drive που θα μετατρέψει την εντυπωσιακή παρουσία της σε μια συναρπαστική εμπειρία.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube