Απόβαση Ferrari σε Ήπειρο και Κέρκυρα

Απόβαση Ferrari σε Ήπειρο και Κέρκυρα

Ένα όμορφο κονβόι με περισσότερες από 30 παλιές και νέες Ferrari, του ιταλικού club Passione Rossa, κινείται αυτές τις ημέρες στην Ήπειρο και στην Κέρκυρα.

Το ιταλικό club ιδιοκτητών Ferrari Passione Rossa επέλεξε την Ελλάδα και συγκεκριμένα τα Ιωάννινα και την Κέρκυρα, για τη φετινή καλοκαιρινή εκδρομή του.

Έτσι, πάνω από 30 αγαπημένα μοντέλα της Ferrari, σύγχρονα και κλασικά, επιβιβάστηκαν την περασμένη Πέμπτη στο φέρι μποτ για Ηγουμενίτσα. Το -ως επί το πλείστον- κόκκινο κονβόι την Παρασκευή βρέθηκε στο Μέτσοβο, ενώ το Σάββατο το περνά στα Ιωάννινα, με στάσεις στην πλ. Πύρρου και την πλ. Μαβίλη. Από την Κυριακή μέχρι και την Τρίτη θα βρίσκεται στην Κέρκυρα, πριν αναχωρήσει και πάλι για Ιταλία.

Στα σημεία από τα οποία περνάνε οι Ιταλίδες θεές πραγματοποιούνται events, σε συνεργασία με καταστήματα της κάθε περιοχής, και κάποιοι τυχεροί έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στη θέση του συνοδηγού. Πρόεδρος και «ψυχή» του Ferrari Club Passione Rossa είναι ο Fabio Barone. τον οποίο θυμόμαστε για τα ρεκόρ χρόνου που είχε πετύχει με μια Ferrari 458 Italia στο Δρόμο των Θαυμάτων, στην Κίνα, και στο Transfagarasan, στη Ρουμανία.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο facebook, στη σελίδα του Ferrari Club Passione Rossa, αλλά και στη σελίδα που φτιάχτηκε ειδικά για αυτή την εκδρομή, Corfu 2018.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube