Εκτός WRC ο Paddon μετά την υπογραφή Loeb στη Hyundai

Εκτός WRC ο Paddon μετά την υπογραφή Loeb στη Hyundai

H ομάδα του πρότεινε έναν μόνον αγώνα μέσα στο 2019 και αυτός αρνήθηκε.

Η απόφαση του Hyundai να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον Sebastien Loeb, άφησε τον Hayden Paddon «εκτός νυμφώνος» αναγκάζοντάς τον να αποχωρήσει από το WRC, τουλάχιστον για το 2019.
Ο νικητής του Ράλι Αργεντινής το 2016 είχε ελπίδες να παραμείνει στην Hyundai, έστω και χωρίς να έχει πλήρες πρόγραμμα, αλλά η άφιξη του Loeb ανέτρεψε τα δεδομένα.

Η διοίκηση της Hyundai επέμεινε ότι οι συζητήσεις με τον Paddon δεν έχουν τελειώσει, αλλά όπως αναφέρει το Autosport, το πρόγραμμα που του πρότειναν ήταν εξαιρετικά περιορισμένο. Ουσιαστικά, ο 31χρονος οδηγός θα έτρεχε μόνον σε έναν αγώνα, αυτόν της Φινλανδίας.

Σε δηλώσεις του στο Autosport ο Paddon είπε πως στάθηκε αδύνατο να βρούμε μια κοινά αποδεκτή συμφωνία. «Πάντα έλεγα ότι η Hyundai ήταν ο μόνος εφικτός στόχος για εμένα το 2019, καθώς δεν υπάρχουν θέσεις σε άλλες ομάδες. Μετά την υπογραφή του Sebastien Loeb τα πράγματα άλλαξαν. Με την ομάδα είχαμε πολλές συζητήσεις και είπαμε πολλά που όμως δεν ολοκληρώθηκαν. Με ενημέρωσαν για την απόφασή τους σχετικά με τον Sebastien Loeb και μετά μου πρότειναν συμμετοχή μόνον σε έναν αγώνα, αλλά αυτό δεν είναι επιλογή μου», είπε ο Paddon.

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, στις οποίες ήταν εμφανής η πικρία του, υπογράμμισε την απογοήτευσή του για τις εξελίξεις με την ομάδα για την οποία είχε οδηγήσει τα τελευταία πέντε χρόνια και τόνισε ότι δεν αποχωρεί οριστικά από το WRC, απλά θα κάνει μια ανασύνταξη δυνάμεων και θα σχεδιάσει τα επόμενα βήματά του.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube