WRC: Διετές το συμβόλαιο του Loeb με τη Hyundai - Επίσημη ανακοίνωση

WRC: Διετές το συμβόλαιο του Loeb με τη Hyundai - Επίσημη ανακοίνωση

Το 2019 θα τρέξει σε έξι αγώνες αρχής γενομένης από το Μόντε Κάρλο.

Χθες διέρρευσε η είδηση ότι ο Sebastien Loeb υπέγραψε συμβόλαιο με τη Hyundai για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι του 2019.
Σήμερα με τον πλέον επίσημο τρόπο επιβεβαιώθηκε η είδηση: Ο Loeb μάλιστα υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Hyundai στο οποίο καθορίζεται ότι ο Γάλλος εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα πάρει το 2019 μέρος σε έξι αγώνες αρχής γενομένης από το Ράλι Μόντε Κάρλο (24 - 27 Ιανουαρίου). 
O Loeb θα μοιράζεται το τρίτο αυτοκίνητο με τον Sordo, με τον Ισπανό να έχει υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα. Ο πρώτος αγώνας που θα τρέξει ο Sordo είναι ο αγώνας στο Μεξικό (7-10 Μαρτίου). 

Ο Γάλλος δήλωσε πως η νίκη του στον αγώνα της Ισπανίας «του άνοιξε την όρεξη» για περισσότερους αγώνες. Παράλληλα - είπε - εντυπωσιάστηκε από την γενικότερη προσέγγιση της ομάδας και την αποφασιστικότητά της να πετύχει. Ήταν σταθερά στη μάχη του τίτλου αυτή τη σεζόν και αισθάνομαι ότι μπορώ να προσφέρω πολλά, μαζί με τους Thierry, Andreas και Dani. "

Η Hyundai θεωρεί την εμπειρία του Loeb τεράστιο κεφάλαιο στη μάχη για την κατάκτηση ενός τίτλου. 
Η επισημοποίηση μιας συμφωνίας με κάποιον που έχει το διαμέτρημα του Loeb δείχνει ότι είμαστε μια ελκυστική και ανταγωνιστική ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας Michel Nandan.
Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε τον τίτλο και πιστεύουμε ότι έχουμε πλέον το πακέτο για να το επιτύχουμε και η σύνθεση των πληρωμάτων μας για το 2019 αντικατοπτρίζει απόλυτα αυτή τη φιλοδοξία.

Η υπογραφή του Loeb αφήνει ένα μεγάλο ερωτηματικό για το μέλλον του Hayden Paddon με την ομάδα, αλλά ο Nandan είπε ότι η πόρτα παρέμεινε ανοιχτή.
Είμαστε ακόμα σε συνομιλίες με τον Hayden για να δούμε πώς μπορούμε να συνεργαστούμε στο 2019. Είναι ένα μεγάλο ταλέντο, δήλωσε.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube