SEMA 2015: Nissan GT-R Nismo N-Attack Pack και εξατομικευμένα Titan XD

SEMA 2015: Nissan GT-R Nismo N-Attack Pack και εξατομικευμένα Titan XD

H Nissan θα ντεμπουτάρει στο SEMA Show τον Νοέμβριο με ένα GT-R Nismo ρυθμισμένο για πίστα και τρία εξατομικευμένα pick-up Titan XD.

Η Nissan θα παρουσιάζει σε παγκόσμια πρώτη στο SEMA Show το GT-R Nismo N-Attack Pack 2016. Πρόκειται για το αυτοκίνητο που μιμείται τις προδιαγραφές εκείνου του GT-R και πέτυχε τον ταχύτερο χρόνο αυτοκινήτου μαζικής παραγωγής στο Nürburgring με 7’ 08” 679 [video] με οδηγό Michael Krumm, παλιό πρωταθλητή FIA GT1.

Εξελιγμένο από τη Nissan Motorsports International, το Nismo N-Attack Pack αποτελείται από ειδικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά που εξελίχτηκαν ειδικά για το πρότζεκτ «ταχύτερος γύρος στο Nürburgring». Το πακέτο περιλαμβάνει όλες εκείνες τις αεροδυναμικές επιφάνειες για ανώτερη κάθετη φόρτιση, ανάρτηση που να μπορεί να διαχειριστεί οδόστρωμα με ανισομέρειες και τις διακυμάνσεις της ροής του αέρα, καθώς και αγωνιστικά μπάκετ. Ενώ στην Ιαπωνία τα μέρη αυτά συνδυάζονται και συναρμολογούνται στο εργοστάσιο Nismo Omori, στις ΗΠΑ είναι η Steve Millen Sportsparts Inc. που επελέγη για τη διανομή του αυτοκινήτου, καθώς η ίδια είναι ο εγκαταστάτης και ο αντιπρόσωπος.

Στο σταντ της Nissan στο SEMA Show 2015 θα υπάρχουν ακόμη τρία εξατομικευμένα πρωτότυπα που θα βασίζονται στο ολοκαίνουργιο Titan XD, το νέο pick-up της ιαπωνικής εταιρείας. Το ένα, το Titan XD Platinum Reserve, είναι ειδικά εφοδιασμένο από την Genuine Nissan Official Accessories και φορά μια νέα κολεξιόν αξεσουάρ αποτελούμενη από 50 κομμάτια. Το δεύτερο ονομάζεται Cummins Project TITAN XD και το τρίτο είναι ένα πρότζεκτ σε συνεργασία με το ίδιο το SEMA Show. Βασίζεται στο σκληροτράχηλο PRO-4X, το οποίο παραδόθηκε στα κεντρικά του SEMA στο Diamond Bar της California τον Σεπτέμβριο, οπότε και άρχισε η εκτεταμένη τροποποίησή του από το SEMA και τα μέλη του.

[Πηγή Nissan]

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube