ΙΑΑ 2017: Ηλεκτρικό Borgward Isabella [upd+νέες φωτογραφίες και video]

ΙΑΑ 2017: Ηλεκτρικό Borgward Isabella [upd+νέες φωτογραφίες και video]

Σύμφωνα με την εταιρεία, το πρωτότυπο Isabella είναι η μοντέρνα εκδοχή ενός κλασικού μοντέλου, με μεγάλες διαστάσεις και επαναστατικό εσωτερικό.

Ως μια επανέκδοση του θρυλικού Borgward Isabella του 1950, το πρωτότυπο που βλέπετε ενσωματώνει τις μελλοντικές εστιάσεις της εταιρείας, τιμώντας το ντιζάιν και την τεχνολογία.

Θεωρητικά, το πρωτότυπο Isabella είναι ένα 4θυρο και 4θέσιο κουπέ, σύννομο με την αρχή της εταιρείας «Impression of Flow» (εντύπωση της ροής), πάνω στην οποία θα σχεδιαστούν όλα τα μελλοντικά μοντέλα της.

«Το προσεκτικά ζυγισμένο σχήμα του αμαξώματος με τις ομαλές μεταβάσεις του δημιουργεί μια τέλεια ισορροπία μεταξύ στρογγυλών οργανικών σχημάτων και γραμμών ακριβείας. Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε στιλιστικές συνέργειες μεταξύ της ομορφιάς και της τεχνολογίας», είπε ο επικεφαλής σχεδιασμού της Borgward, Anders Warming.



Το πρωτότυπο Isabella αποκαλύφθηκε στην ΙΑΑ 2017 και έχει μήκος πέντε μέτρα, πλάτος 1,9 και ύψος 1,4 m. Διαθέτει επίσης τρισδιάστατα και ανάγλυφα στοιχεία, που συνδέονται με λειτουργικά στοιχεία του αυτοκινήτου, όπως οι αεραγωγοί ψύξης και τα αεροδυναμικά βοηθήματα.

«Η αεροδυναμική τελειότητα και η αποτελεσματικότητα διαδραματίζουν βασικό ρόλο σε αυτό το αυτοκίνητο και καθορίζουν τις “ρέoυσες” επιφάνειές του. Είμαστε πεπεισμένοι ότι ένα αμάξωμα αυτοκινήτου μέσα και γύρω από τον οποίο ρέει ο αέρας με έναν τέλειο τρόπο πρέπει να ακτινοβολεί την ευκολία στην πρόσβαση, τη γοητεία και μια επιβλητική παρουσία», συμπλήρωσε ο Warming.

Δυστυχώς, η Borgward δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με το σύστημα κίμνησης του Isabella.

Η γερμανική Borgward προγραμματίζει να εισέλθει στην εγχώρια αγορά μέχρι το τέλος του χρόνου με τις πρώτες μονάδες από το BX7 TS Limited Edition να παραδίδονται στους ιδιοκτήτες τους από τον Οκτώβριο και ύστερα. Τα στάνταρ BX7, όπως τα BX5 και ΒΧ6 θα λανσαριστούν επίσης στην Ευρώπη με βενζινοκινητήρα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube