Φοιτητές ετοιμάζουν Toyota Supra Spider σε βάση Lexus

Φοιτητές ετοιμάζουν Toyota Supra Spider σε βάση Lexus

Σπουδαστές από το Nihon Automobile College θα παρουσιάσουν στο Tokyo Auto Salon κάτι που αναμφισβήτητα θα κάνει τους φαν των ιαπωνικών σπόρτσκαρ να λιώσουν: Ρόουντστερ Supra πέμπτης γενιάς, μεταμορφώνοντας ένα Lexus SC430.

Λόγω της σχέσης πατρότητας με τη ρόουντστερ BMW Z4, οι φαν πίστευαν ότι θα μπορούσε στο μέλλον να υπάρξει κάτι αντίστοιχο για την Toyota Supra Mk.V παράλληλα με την παραδοσιακή κουπέ. Σχεδόν ένα χρόνο ύστερα την επίσημη παρουσίασή του στο North American International Auto Show στο Detroit, δεν υπήρξε τίποτα στον ορίζοντα...

Κάτι που φαίνεται «πείσμωσε» τους σπουδαστές του Nihon Automobile College. Έτσι ετοιμάζουν μια Toyota Supra Spider που θα αποκαλυφθεί μόλις το Tokyo Auto Salon ανοίξει τις πύλες του, στις 10 Ιανουαρίου. Η δουλειά τους βασίζεται πάνω στο Lexus SC430. Οι πρώτες λήψεις που δημοσιεύθηκαν στο web δείχνουν τι πρέπει να περιμένουμε.

Toyota Supra Spider

Η Toyota Supra Spider του Nihon Automobile College θα υιοθετεί επίσης από ένα πολύ επιθετικό bodykit. Το μοτέρ V8 των 4,3 λίτρων του Lexus SC430 αντικαταστάθηκε από το αγαπημένο μπλοκ των φαν του μοντέλου: Ένα 2JZ-GTE. Οπότε πρέπει να αναμένουμε την ισχύ να ξεπερνά τα 300 άλογα. Υπομονή μέχρι τις 10 Ιανουαρίου για περισσότερες πληροφορίες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube