Auto Guangzhou: Νέο DS 4S

Auto Guangzhou: Νέο DS 4S

H DS Automobiles παρουσίασε το μικρό οικογενειακό χάτσμπακ DS 4S στο Auto Guangzhou 2015.

Σε συνέχεια της πρεμιέρας των νέων DS 4 και DS 4 Crossback στην ΙΑΑ 2015, στην Φρανκφούρτη τον Σεπτέμβριο, η γαλλική φίρμα πολυτελών αυτοκινήτων παρουσίασε το τρίτο μέλος της οικογένειας «4», το οποίο θα διατίθεται αποκλειστικά στην κινεζική αγορά.

Σχεδιασμένο στη Γαλλία και κατασκευασμένο στο εργοστάσιο του Shenzhen «το premium κόμπακτ χάτσμπακ» της DS Automobiles υιοθετεί το οικογενειακό ντιζάιν της φίρμας με την κάθετη γρίλια στη μάσκα με τo σήμα «DS», LED φανάρια εμπρός με τρία σώματα, μικρές εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα και πίσω φώτα 3D LED.

Στην καμπίνα, το χτυπητό σε απόχρωση εσωτερικό ενσωματώνει εκάι διακοσμήσεις στο ταμπλό, στην κεντρική κονσόλα και στις επενδύσεις των θυρών, καθώς και εκάι δερμάτινα καθίσματα τύπου μπάκετ. Η DS Automobiles διευκρινίζει ότι κάθε ταμπλό απαιτεί οκτώ ώρες παραγωγής, προκειμένου να κατασκευαστεί και ότι «ενσωματώνει το πνεύμα της παρισινής πολυτελούς δεξιοτεχνίας και μαστοριάς».



Το DS 4S πατά σε μια ανασχεδιασμένη πλατφόρμα που στο μέλλον θα επιτρέψει και μια εκδοχή του μοντέλου με μακρύ μεταξόνιο, πετυχαίνοντας «ρεκόρ χώρου για τα πόδια των πίσω στην κατηγορία των μικρών οικογενειακών αυτοκινήτων». Αναθεωρημένη είναι και η ανάρτηση, εξοικονομώντας χώρο που χρησιμοποιήθηκε για μεγαλύτερο εσωτερικό ύψος στην καμπίνα.

Η γκάμα των μοτέρ περιλαμβάνει τρεις βενζινοκινητήρες. Οι δύο από αυτούς είναι 1.800άρηδες με 136 και 204 PS, και συνδυάζονται με 6άρι αυτόματο σασμάν. Ο τρίτος, ο νέος EB2 Turbo, που παρέχει «εξαιρετική ποιότητα υψηλών επιδόσεων, αποδοτικότητας και χαμηλής κατανάλωσης».

Η νέα DS 4S θα διατεθεί στην κινεζική αγορά πριν από το καλοκαίρι του 2016, σε τιμή που ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί από τη γαλλική εταιρεία.

[Πηγή DS Automobiles]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube