Chevrolet Corvette Final Edition

Chevrolet Corvette Final Edition

Η τελευταία έκδοση της Corvette C7 για την αγορά της Ευρώπης

Η Chevrolet παρουσίασε την Corvette Final Edition για την αγορά της Ευρώπης, η οποία αποτελεί το κύκνειο άσμα της γενιάς C7, λίγο πριν αντικατασταθεί από την ολοκαίνουρια και κεντρομήχανη C8.

Η Corvette Final Edition διατίθεται σε Grand Sport και Z06 εκδόσεις, με πλούσιο εξοπλισμό που περιλαμβάνει carbon-ceramic δισκόφρενα της Brembo, σπορ καθίσματα Competition, σύστημα καταγραφής δεδομένων και ρυθμίσεις στο σασί για καλύτερη συμπεριφορά εντός πίστας. Επιπλέον, για τους πιο απαιτητικούς, το πακέτο Z07 προσθέτει βελτιωμένη αεροδυναμική και ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2.

Chevrolet Corvette Final Edition

Εξωτερικά, η ειδική έκδοση έχει αρκετά εξαρτήματα από ανθρακονήματα (σπλίτερ, πλευρικά μαρσπιέ, εσοχές στα φτερά κτλ), ενώ διατίθεται στις αποχρώσεις Sebring Orange Tintcoat Metallic και Ceramic Matrix Gray Metallic. Στο εσωτερικό βρίσκουμε επενδύσεις από Black Nappa leather και sueded microfiber σε τιμόνι, επιλογέα, πίνακα οργάνων, πόρτες και κεντρική κονσόλα, ενώ προαιρετικά προσφέρεται πακέτο με επενδύσεις από ανθρακονήματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οδηγούμε τη νέα Chevrolet Corvette C7 Stingray

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο γνωστός V8 κινητήρας 6,2 λίτρων με απόδοση 466 PS στην Grand Sport και 659 PS στην Z06, που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων ή μηχανικό κιβώτιο 7 σχέσεων. Οι τιμές της Corvette Final Edition στη Γερμανία θα είναι 116.500 ευρώ για την έκδοση Grand Sport και 139.500 ευρώ για την έκδοση Z06.

Η επερχόμενη Corvette C8 που θα παρουσιαστεί μέσα στο 2019, αναμένεται να έχει τον κινητήρα στο κέντρο, βάζοντας τέλος στην παραδοσιακή διάταξη κινητήρας εμπρός / κίνηση πίσω που χαρακτηρίζει όλες τις γενιές της Corvette μέχρι σήμερα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Chevrolet Corvette Drivers Series

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube