Chevrolet Corvette Drivers Series

Chevrolet Corvette Drivers Series

Τέσσερις ειδικές εκδόσεις του αμερικανικού σπορ μοντέλου έκαναν πρεμιέρα στην πίστα της Daytona

Η Chevrolet παρουσίασε στην πίστα της Daytona, τέσσερις ειδικές εκδόσεις της Corvette Grand Sport για να τιμήσει τους οδηγούς που διακρίθηκαν με το αγωνιστικό μοντέλο.

Η κάθε έκδοση έχει ξεχωριστό συνδυασμό αποχρώσεων και γραφικών, εμπνευσμένα από τους οδηγούς Tommy Milner, Oliver Gavin, Jan Magnussen και Antonio Garcia, καθώς και μια μεταλλική πλακέτα στο εσωτερικό.

Tommy Milner Edition

Tommy Milner Edition: απόχρωση Elkhart Lake Blue με ασημί ρίγες, κόκκινα γραφικά, μαύρες ζάντες, κόκκινες δαγκάνες φρένων και Jet Black Suede επενδύσεις στο εσωτερικό με κόκκινες ζώνες ασφαλείας.

Oliver Gavin Edition

Oliver Gavin Edition: απόχρωση Shadow Gray με ρίγα και γραφικά σε Torch Red, ανθρακονημάτινο εφέ στους καθρέπτες, μαύρες ζάντες, κόκκινες δαγκάνες και Adrenaline Red επενδύσεις στο εσωτερικό με κόκκινες ζώνες ασφαλείας.

Jan Magnussen Edition:

Jan Magnussen Edition: απόχρωση Arctic White με ρίγες Crystal Red, γκρι γραφικά, μαύρες ζάντες, κόκκινες δαγκάνες φρένων και Jet Black επενδύσεις στο εσωτερικό με κόκκινες ραφές και κόκκινες ζώνες ασφαλείας.

Antonio Garcia Edition

Antonio Garcia Edition: απόχρωση Racing Yellow με "Jake Stinger" επιφάνεια στο από, κόκκινα γραφικά, ανθρακονημάτινο εφέ στους καθρέπτες, μαύρες ζάντες, κόκκινες δαγκάνες και Jet Black επενδύσεις στο εσωτερικό με κίτρινες ραφές.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο γνωστός V8 LT1 κινητήρας 6,2 λίτρων με απόδοση 460 PS που συναντάμε και στην Corvette Grand Sport. Επιπλέον, τα μοντέλα εξοπλίζονται με τροχούς 19" και 20" που φορούν ελαστικά Michelin Pilot Super Sport, φρένα της Brembo (δίσκοι 370mm με εξαπίστονες δαγκάνες εμπρός και 365mm με τετραπίστονες δαγκάνες πίσω), ανάρτηση magnetic ride control με σπορ ελατήρια και ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθισης.

Οι εκδόσεις Corvette Drivers Series θα είναι διαθέσιμες από αυτή την άνοιξη με κόστος $4.995 επιπλέον των κανονικών Corvette Grand Sport, ενώ για την ανώτερη έκδοση 3LT η επιβάρυνση φτάνει τα $5.995.

Η Corvette Racing έχει κερδίσει 99 αγώνες στα πρωταθλήματα IMSA από το 1999 μέχρι σήμερα, περισσότερες από κάθε άλλη αγωνιστική ομάδα στη Βόρεια Αμερική.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube