Αυτή είναι η μοναδική Ferrari SP38

Αυτή είναι η μοναδική Ferrari SP38

Δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του one-off προγράμματος και θα είναι παρούσα το Σάββατο στο Concorso d’Eleganza Villa d’Este. 

Όσοι τυχεροί βρεθούν το Σάββατο 26 Μαΐου στο Concorso d’Eleganza Villa d’Este (τo DRIVE θα είναι εκεί), θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη μοναδική Ferrari SP38. Και όταν λέμε μοναδική το εννοούμε, αφού η Ferrari SP38 είναι στην κυριολεξία ένα αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε στο πλαίσιο του one-off προγράμματος. 

Η SP38 παρουσιάστηκε στο Φιοράνο και παραδόθηκε στον τυχερό της ιδιοκτήτη που όπως είναι φυσικό κρατά την ανωνυμία του.
Η Ferrari SP38 «πατά» πάνω στην 488 GTB και κατασκευάστηκε υπό την εποπτεία του Ferrari Design Studio. Σε σχέση με την 488 GTB έχει πιο τονισμένα φτερά. Βαμμένη σε ένα νέο μεταλλικό κόκκινο χρώμα, η SP38 εμπρός θυμίζει την 308 GTB, ενώ στο πίσω μέρος ο σχεδιασμός της παραπέμπει στην F40, ειδικά στο κάλυμμα του κινητήρα. Από το πλάι απουσιάζει η χαρακτηριστική εισαγωγή αέρα της 488 GTB λάμπει δια της απουσίας της. 

H Ferrari δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα εικόνες από το εσωτερικό, ενώ κρατά μυστικές όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες αλλά και ποιον ακριβώς κινητήρα χρησιμοποιεί η μοναδική SP38.
Ίσως κάποια από τα μυστικά αποκαλυφθούν στο Concorso d’Eleganza Villa d’Este το Σάββατο. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube