Porsche: Ανάκληση 911;

Porsche: Ανάκληση 911;

Η Porsche ανακαλεί μια παρτίδα από 911, καθώς υπάρχει κίνδυνος να αποκολληθούν οι τροχοί της. Αλλά πρόκειται για παιχνίδι-911 για μικρά παιδιά.

Λίγες ημέρες ύστερα από την ανάκληση περίπου 60.000 Macan και Cayenne που βρέθηκαν ένοχες για Dieselgate, η Porsche πρέπει να μαζέψει ακόμη 1.700 αυτοκίνητα από τις αντιπροσωπείες. Και το πρόβλημα είναι σοβαρότατο: Υπάρχει κίνδυνος να αποκολληθούν οι τροχοί τους.

Βέβαια, στην περίπτωση που συμβεί αυτό, η έξοδος δεν θα τις βγάλει από το δρόμο, αλλά πάνω από κάποιο τραπέζι ή από το χαλί του δωματίου –ούτε κι’ αυτό! Τα μαζέψαμε τα χαλιά, πλέον. Η ανάκληση αφορά ένα παιχνίδι από ξύλο και μέταλλο που έχει τη μορφή της 911 και ονομάζεται «Η πρώτη μου Porsche». 

Εάν αυτό μας κάνει να χαμογελάμε εδώ στην Ελλάδα, το ελάττωμα δεν το παίρνουν και τόσο ελαφρά τη καρδία στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Η Αμερικανική Επιτροπή Προστασίας των Καταναλωτών απαίτησε την ανάκληση των αυτοκινήτων στις ΗΠΑ: Αν οι τροχοί αποκολληθούν, τότε κάποιο μικρό παιδί μπορεί να το βάλει το εξάρτημα στο στόμα του και να πνιγεί. 

Η Porsche σε συνέχεια της αμερικανικής ανάκλησης προχωρώ οικειοθελώς κάνοντας το ίδιο και στην Ευρώπη. Η ακριβής αναφορά του προϊόντος είναι ο κωδικός WAP 040 011 0G, η τιμή του είναι συνήθως γύρω από τα 20 ευρώ και η επιχείρηση που το πούλησε υποχρεούται να επιστρέψει τα χρήματα.

my first porsche

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube