Ανανεωμένο FΙΑΤ 500Χ: Επιστροφή στο μέλλον [video]

Ανανεωμένο FΙΑΤ 500Χ: Επιστροφή στο μέλλον [video]

Αυτό είναι το ορίτζιναλ γύρισμα του διαφημιστικού κλιπ του ανανεωμένου 500X, με πρωταγωνιστή τον Christopher Lloyd, το διάσημο «Doc» από τη θρυλική ταινία Back to the Future.

Η FIAT δεν φείδεται μέσων και χρήματος για την υλοποίηση του διαφημιστικού κλιπ για το ανανεωμένο 500X, το οποίο σύντομα θα παρουσιαστεί στο κοινό.

Οι λάτρεις του έπους «Επιστροφή στο μέλλον» σαφώς και θα λατρέψουν το διαφημιστικό κλιπάκι του νέου FIAT 500 X. Το αυτοκίνητο, το οποίο δεν λανσαρίστηκε ακόμη επίσημα, έγινε σταρ στους δρόμους του Torino, έδρα της ιταλικής εταιρείας, για ένα σύντομο γύρισμα, όπου η Fiat επέλεξε να κάνει ένα ταξίδι στο χρόνο. Έτσι, πέρα από τους κομπάρσους, ντυμένους όπως στην εποχή της αυγής του αυτοκινήτου, σημειώνουμε την παρουσία του Christopher Lloyd, του κορυφαίου ηθοποιού στο φιλμ «Back to the Future», του διάσημου «Doc».

fiat 500x back tothe future

Αλλά αυτή ήταν και μια ευκαιρία για να έχουμε την πρώτη εικόνα του ανανεωμένου FIAT 500X, το οποίο δεν έχει δα και καμιά συνταρακτική αλλαγή. Το αυτοκίνητο υιοθετεί απλώς τα νέα φανάρια της FIAT, τα οποία είχαμε ήδη ανακαλύψει στο 500, με διαφορετικό σχεδιασμό. Επίσης αναμένονται τεχνολογικές ενημερώσεις και, γιατί όχι, μηχανικές, για ένα από τα αγαπημένα crossover των Ευρωπαίων –Νο. 5 στο ευρωπαϊκό τσαρτ για το πρώτο 3μηνο του 2018.

fiat 500x back to the future

Φημολογείται επίσης ότι το FIAT 500X θα παρουσιάσει το 2019 την πρώτη υβριδική έκδοση στην ιστορία της τορινέζικης φίρμας, η οποία δεν είναι και πολύ επικεντρωμένη στο θέμα για την ώρα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube