Επίσημο: Ανανεωμένο FIAT 500X MY2018

Επίσημο: Ανανεωμένο FIAT 500X MY2018

Στο πλαίσιο του ετήσιου φρεσκαρίσματος των μοντέλων της, η FIAT αναβάθμισε ελαφρώς την ψηφιακή τεχνολογία του μοντέλου της.

H FIAT ανανέωσε πολύ ελαφρά τη γκάμα του crossover της, με μια μικρή αλλαγή στις εκδόσεις του.

Πλέον η «αστική» έκδοση ονομάζεται Urban Look, ενώ υπάρχει και η Cross Look που έχει πιο crossover χαρακτήρα και χωρίζεται σε Cross και City Cross υποεκδόσεις.



Πέρα από αυτό πάντως, η ανανέωση δεν έχει να κάνει με τα μηχανικά μέρη, ούτε καν με τη σχεδίαση. Κυρίως έχει να κάνει με την ψηφιακή τεχνολογία της καμπίνας που τώρα αποκτά μερικές επιπλέον ικανότητες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: FIAT 500X 1.4T 4x4 Auto

Ουσιαστικά μιλάμε για την εφαρμογή του Uconnect HD Live και στο 500X, κάτι που σημαίνει μια οθόνη 7” από την έκδοση εξοπλισμού Pop Star κι επάνω. Το σύστημα προσφέρει Android Auto και Apple CarPlay, ώστε να χρησιμοποιείς με ασφάλεια ό,τι smartphone κι εάν έχεις, ενώ χάρη στις υπηρεσίες LIVE μπορείς να κάνεις live stream σε μουσική.



Κατεβάζοντας τη δωρεάν εφαρμογή Uconnect LIVE app, μπορείς επίσης να ενημερώνεσαι από το Reuters, να πλοηγείσαι με το TOM TOM LIVE και να παραμένεις συνδεδεμένος στο Facebook και το Twitter.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε το νέο FIAT 500L 1.6 MTJ 120 PS

Εξωτερικά, μπορείς να αναγνωρίσεις το 500Χ ΜΥ2018 από τα δύο νέα χρώματα στα οποία είναι διαθέσιμο, το Donatello Bronze και το Alpi Matte Green. Ενδιαφέρον θα έχουν επίσης και μερικά πακέτα λανσαρίσματος που θα περιλαμβάνουν προαιρετικά στοιχεία εξοπλισμού σε πολύ συμφέρουσες τιμές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: FIAT 500X 1.4T MultiAir II

Η διάθεση του ΜΥ2018 μοντέλου αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα από τις εκθέσεις της FIAT, χωρίς ωστόσο μέχρι τώρα να ξέρουμε εάν θα υπάρξει κάποια αλλαγή στις τιμές.

[Πηγή: FIAT]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube