Ξεκίνημα με φόρα για την Peugeot το 2024

Ξεκίνημα με φόρα για την Peugeot το 2024

Η Peugeot που αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από τον Όμιλο Συγγελίδη, συνεχίζει ακάθεκτη την ανοδική της πορεία προς την κορυφή και τον πρώτο μήνα του 2024, καταγράφοντας πρωτιές και κορυφαίες επιδόσεις.

Peugeot 2008

Κατακτώντας τη δεύτερη θέση στο βάθρο των συνολικών ταξινομήσεων για τον Ιανουάριο με μερίδιο 10,4% και 1.421 αυτοκίνητα (επιβατικά και επαγγελματικά), η Peugeot αποδεικνύει για άλλη μια φορά την ηγετική της παρουσία στα αυτοκινητικά δρώμενα.

Πιο συγκεκριμένα, στην κορυφή των πωλήσεων της κατηγορίας B-SUV βρέθηκε το Peugeot 2008, με μερίδιο αγοράς 18,6%, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά πως το δημοφιλές B-SUV της γαλλικής φίρμας αποτελεί μία από τις πλέον ολοκληρωμένες επιλογές στην κατηγορία, καθώς διαθέτει μια ευρεία γκάμα εκδόσεων με κινητήρες βενζίνης, ντίζελ αλλά και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμο και ως υβριδικό . Αντίστοιχα και στις εταιρικές πωλήσεις, το 2008 έκοψε πρώτο το νήμα στην κούρσα των επιδόσεων, με ποσοστό 20,4%, όντας το αγαπημένο μοντέλο των επιχειρήσεων και των στελεχών τους.

Δυναμικό ξεκίνημα για την Peugeot το 2024, κατακτώντας τη δεύτερη θέση στο βάθρο των συνολικών ταξινομήσεων για τον Ιανουάριο με μερίδιο 10,4% και 1.421 αυτοκίνητα

Peugeot 2008

«Λιοντάρι» επιδόσεων αποδείχθηκε για μια ακόμα φορά και το Peugeot 3008 που κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία C-SUV με μερίδιο 15,2%. Αντίστοιχη είναι η θέση και στο βάθρο των εταιρικών πωλήσεων για το 3008, με ποσοστό 18,4%, αποδεικνύοντας τους λόγους για τους οποίους το πολυβραβευμένο SUV της Peugeot έχει εδραιωθεί ως μια ιδανική επιλογή αυτοκινήτου για επιχειρηματίες αλλά και υψηλόβαθμα στελέχη, μεταξύ άλλων premium προτάσεων της αγοράς.

Παράλληλα, η Peugeot βρέθηκε στην πρώτη θέση των πωλήσεων στην κατηγορία των plug-in hybrid μοντέλων, καταλαμβάνοντας μερίδιο αγοράς 12,6%.

Αντίστοιχα, πρωτιές κατέγραψε η Peugeot και στα ελαφρά επαγγελματικά μοντέλα (LCV), όπου, στην κατηγορία των κλειστών βαν κατέλαβε την πρώτη θέση στην γενική κατάταξη με 21,7% μερίδιο αγοράς και με το Partner να καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην κατηγορία των μικρών βαν με ποσοστό 33,6%.

Peugeot LCV

Η γκάμα των μοντέλων της Peugeot, διακρίνεται για την οικονομία καυσίμου, τις χαμηλές εκπομπές ρύπων αλλά και την ισορροπία σε επίπεδο ισχύος και ροπής. Μεταξύ άλλων, η Peugeot έχει καταφέρει να εδραιώσει μια ηγετική παρουσία στην κατηγορία των υβριδικών και αμιγώς ηλεκτρικών εκδόσεων στην μακροχρόνια μίσθωση, καθώς τα μοντέλα της εξασφαλίζουν στον εκάστοτε χρήστη τους χαμηλό φορολογικό συντελεστή και μηδενικό εταιρικό φόρο. Στο πλαίσιο αυτό, η Peugeot προσφέρει εκδόσεις που ωφελούν και σε επίπεδο φορολογίας τους εταιρικούς χρήστες.

Peugeot 3008

Για το 2024, η Peugeot στοχεύει ακόμα πιο ψηλά, βασιζόμενη στην υψηλή αξιοπιστία και την άμεση διαθεσιμότητα των μοντέλων της, τους προηγμένους και πολυβραβευμένους κινητήρες πετρελαίου και βενζίνης που διαθέτει στην γκάμα της, στη δύναμη που παρέχει η επιλογή μεταξύ θερμικών, ηλεκτρικών και υβριδικών εκδόσεων και φυσικά στην εγγύηση του ονόματος του Ομίλου Συγγελίδη που την αντιπροσωπεύει, μέσω ενός άρτιου δικτύου αντιπροσώπων πωλήσεων και aftersales, σε όλη την Ελλάδα.

Όλα τα μοντέλα Peugeot συνοδεύονται από πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια.


 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube