Volvo Cars: Αύξηση της παραγωγής του νέου XC40 λόγω ζήτησης

Volvo Cars: Αύξηση της παραγωγής του νέου XC40 λόγω ζήτησης

H Volvo Cars έχει δεχθεί ήδη 80.000 παραγγελίες για το νέο της SUV και αυξάνει την παραγωγή του σε Ευρώπη και Κίνα για να ανταπεξέλθει στη ζήτηση.

Η Σουηδική φίρμα ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει την παραγωγή του νέου XC40, μιας και έχει συγκεντρώσει πάνω από 80.000 παραγγελίες από την στιγμή που λανσαρίστηκε.

Το νέο πολυτελές και βραβευμένο SUV της Volvo Cars έχει γίνει σε κάμποσες χώρες ένα από τα μοντέλα με την μεγαλύτερη ζήτηση, με την αγορά για παράδειγμα της Αγγλίας να «γράφει» 2.000 παραγγελίες το μήνα.

Τα δύο εργοστάσια της Volvo Cars σε Βέλγιο και Κίνα που κατασκευάζουν το XC40 θα αυξήσουν την παραγωγή τους το πρώτο εξάμηνο του 2019, αλλά προς παρόν δεν γνωρίζουμε για τι ποσοστό κάνει λόγο η Σουηδική εταιρεία.

Volvo XC40 Interior

Βασισμένη στην επιτυχία του νέου XC40, η Volvo Cars ανακοίνωσε ότι το νέο πολυτελές μικρό οικογενειακό V40 που χρησιμοποιεί την ίδια πλατφόρμα CMA θα παρουσιαστεί σύντομα, όπως και ορισμένα ηλεκτρικά μοντέλα που θα χρησιμοποιούν την ίδια βάση.

Προς παρόν, γνωρίζουμε ότι το πρώτο ηλεκτρικό Volvo θα είναι ένα hatchback που θα παρουσιαστεί σε μερικούς μήνες, θα ακολουθήσει η αντίστοιχη έκδοση του δημοφιλούς XC40, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσουν οι ηλεκτρικές εκδόσεις όλων των μοντέλων της.

Volvo XC40 Rear View

[Πηγή: Volvo Cars]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube