Στην Ευρώπη το Jeep Grand Cherokee SRT Red Vapor

Στην Ευρώπη το Jeep Grand Cherokee SRT Red Vapor

Η κορυφαία έκδοση του Jeep Grand Cherokee ξεκινάει την καριέρα της στις ευρωπαϊκές αγορές αυτή την εβδομάδα.

Το Jeep Grand Cherokee SRT Red Vapor Limited Edition είχε παρουσιαστεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο της ανανέωσης της γκάμας του μοντέλου.

Αυτές τις μέρες το SRT Red Vapor λανσάρεται και στην Ευρώπη, με την αρχή να γίνεται από τη βρετανική αγορά στην οποία κοστίζει £64.999 (€86.900). Με αυτά τα χρήματα ο αγοραστής παίρνει την κορυφαία έκδοση του Jeep Grand Cherokee, η οποία φοράει έναν HEMI V8 6,4 λίτρων που αποδίδει 468 ίππους και 63,6 kgm. Κινεί και τους τέσσερις τροχούς χάρη στην τετρακίνηση Quadra-Trac, μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου οκτώ σχέσεων. Έτσι επιταχύνει από στάση ως τα 100 km/h σε 5,0’’ και η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 257 km/h.

Εξωτερικά το SRT Red Vapor ξεχωρίζει χάρη στις 20άρες ζάντες, ενώ το αμάξωμά του μπορεί να είναι βαμμένο κόκκινο, μαύρο ή λευκό. Στο εσωτερικό, τα καθίσματα είναι ντυμένα με μαύρο δέρμα και κόκκινο suede. Ο πλούσιος εξοπλισμός του περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ηχοσύστημα Harman Kardon 825 Watt με 19 ηχεία και οθόνη αφής 8,4’’. Αυτό ενσωματώνει και το σύστημα Active Noise Cancellation, που χρησιμοποιεί τα ηχεία για να εξουδετερώσει τον χαμηλής συχνότητας θόρυβο του κινητήρα.

[Πηγή: Jeep]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube