DFSK, η νέα κινεζική φίρμα που έφτασε στην Ελλάδα

DFSK, η νέα κινεζική φίρμα που έφτασε στην Ελλάδα

Το Spanos Group φέρνει στην Ελλάδα την DFSK, την κινεζική φίρμα με δυναμική παρουσία σε 70 χώρες. Στις 3 Ιουνίου η έναρξη των πωλήσεων, με τρία SUV στις δημοφιλέστερες κατηγορίες.

Μια μάρκα αυτοκινήτων που έχει ήδη κατακτήσει το κοινό σε περισσότερες από 70 χώρες του κόσμου,η DFSK, εισάγεται πλέον επίσημα και στην Ελλάδα, από το Spanos Group.

Η DFSK ιδρύθηκε το 2003, ως μια κοινοπραξία της της Dongfeng Motor Corporation και του Sokon Group, σήμερα γνωστό ως SERES Group. Τα μοντέλα της, που συνδυάζουν την αξιοπιστία, την τεχνολογία και την αυξημένη πρακτικότητα με την καλή σχέση ποιότητας-τιμής, είναι έτοιμα να κάνουν δυναμική είσοδο και στην ελληνική αγορά.

H DFSK έρχεται στην Ελλάδα με τρία επίκαιρα SUV, προκειμένου να διεκδικήσει τη θέση της στην πολυσυλλεκτική ελληνική αγορά

DFSK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: SERES 5 AWD, τέρμα οι προκαταλήψεις

Σε μια εποχή που η απόκτηση ενός καινούργιου αυτοκινήτου έχει γίνει δύσκολη για πολλούς, η κινεζική φίρμα έρχεται να προσφέρει μεγαλύτερη αξία στα χρήματα του πελάτη διαθέτοντας ολοκληρωμένα, ευρύχωρα οικογενειακά μοντέλα σε συμφέρουσα τιμή. Να δώσει στον καθένα τη δυνατότητα να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο που καλύπτει όλες τις ανάγκες του, χωρίς καμία υποχώρηση. Να «αναβαθμίσει τις απαιτήσεις του», όπως αναφέρει το μότο της DFSK.

Από τον ερχόμενο Ιούνιο τρία SUV της DFSK, που ανήκουν σε πολύ δημοφιλείς κατηγορίες, θα διατίθενται στην αγορά αυτοκινήτου της χώρας μας με πλήρη εξοπλισμό άνεσης, ψυχαγωγίας και ασφάλειας, και με τη σιγουριά που δίνει η εγγύηση 7 ετών (ή 150.000 km), σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Ποια είναι όμως αυτά τα μοντέλα; Η αρχή γίνεται με το DFSK 500, που τοποθετείται στη βάση της προϊοντικής γκάμας της εταιρείας. Πρόκειται για ένα SUV με μήκος 4,38 m, κινητήρα 1.500 lt και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Ένα ευρύχωρο και καλά εξοπλισμένο οικογενειακό αυτοκίνητο που θα είναι διαθέσιμο σε τιμή η οποία παραπέμπει σε σουπερμίνι και θα συνοδεύεται από την 7ετη εγγύηση της DFSK.

Το DFSK 600 είναι ένα πιο αναβαθμισμένο, μεγαλύτερο και ακόμα πιο ευρύχωρο SUV. Με μήκος 4,72 m και στάνταρ 7θέσια διαμόρφωση, έρχεται για να αποτελέσει μία ακόμα εναλλακτική για πολύτεκνες οικογένειες αλλά και σε κάθε αγοραστή με αυξημένες μεταφορικές ανάγκες. Κάτω από το καπό του θα βρίσκεται ένας 1.500αρης τούρμπο κινητήρας βενζίνης 177 ίππων, πάντα σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο.

DFSK 600

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: XEV Yoyo, μικρομέγαλη κινητικότητα

Στην κορυφή της γκάμας, το DFSK E5 προσφέρει την εμπειρία χρήσης ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, χωρίς κανέναν περιορισμό στο πεδίο δράσης του. Με μπαταρία χωρητικότητας 17,5 kWh και ισχυρό ηλεκτρικό μοτέρ 177 ίππων μπορεί να κινηθεί για 87 km αποκλειστικά με ρεύμα, ενώ με χρήση και του βενζινοκινητήρα 1.5 102 PS η συνολική αυτονομία ξεπερνά τα 1.000 km.

Σε συνδυασμό με την 7θέσια διαμόρφωση της καμπίνας, αυτό το plug-in hybrid SUV θα προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό χαρακτηριστικών για τα δεδομένα της κατηγορίας του.

DFSK E5

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube