Μικρή ανανέωση για Jeep Grand Cherokee και Grand Cherokee SRT 2015

Μικρή ανανέωση για Jeep Grand Cherokee και Grand Cherokee SRT 2015

Η Jeep ανακοίνωσε μια σειρά από ήσσονος σημασίας επικαιροποιήσεις στο Grand Cherokee 2015

Το βασικό μοντέλο της γκάμας του Grand Cherokee αποκτά μια αναβαθμισμένη έκδοση Summit με νέα δερμάτινη επένδυση στο σαλόνι σε απόχρωση Argentina Tan με μαύρες ραφές και πορώδη σκούρα ξύλινη διακόσμηση.

Επιπλέον η έκδοση Summit διαθέτει φωτιζόμενα μαρσπιέ, ηχομονωτικό laminated παρμπρίζ και τεχνολογία απάλειψης του ενεργού θορύβου -Αctive Νoise Cancellation. Το νέο σύστημα ANC αποτελείται από τέσσερα μικρόφωνα τοποθετημένα σε στρατηγικά σημεία που αναλαμβάνουν την άμβλυνση και ει δυνατόν την απάλειψη των θορύβων που παρεισφρέουν στην καμπίνα.

Η επόμενη  έκδοση με την ονομασία Summit California Edition διαθέτει επιπλέον καθρέφτες στο χρώμα του αμαξώματος, χρωμιωμένες διακοσμήσεις αμαξώματος και 20άρες ζάντες ελαφρού κράματος με σατινέ κάρμπον φινίρισμα.

Στην κορυφή της γκάμας του Grand Cherokee 2015 βρίσκεται η έκδοση SRT. Και αυτό ελαφρά αναβαθμισμένο διαθέτει επίσης το νέο σύστημα Active Noise Cancellation.

Η μεγαλύτερη αλλαγή για το ανανεωμένο Grand Cherokee SRT 2015 αφορά το μοτέρ HEMI V8 που αποδίδει πλέον μέγιστη ισχύ 481 PS και μέγιστη ροπή 64,9 kgm, έναντι 477 PS και 64,3 kgm του πρηγούμενου μοντέλου.

Το μοτέρ, όπως και πριν, συνδυάζεται με ένα 8άρι αυτόματο σασμάν, συνδυασμός που δίνει επιτάχυνση 0-100 km/h σε 5,0” και τελική ταχύτητα 257 km/h.

Στην γκάμα του Cherokee SRT 2015 προστέθηκε μια νέα έκδοση υπό την ονομασία Red Vapor Special Edition, με γυαλιστερές μαύρες διακοσμήσεις στο αμάξωμα, σκούρο κόκκινο κάλυμμα στο μοτέρ και 20άρες ζάντες ελαφρού κράματος με φινίρισμα σε μαύρο χρώμιο.

Οι αλλαγές στην καμπίνα του Red Vapor Special Edition είναι περιορισμένες, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων διακοσμήσεις Radar Red με μαύρα χρώμια και φωτιζόμενα χειριστήρια στο τιμόνι.

[Πηγή Jeep]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube