Renault summer Total Care 2018

Renault summer Total Care 2018

Η Renault προσφέρει δωρεάν έλεγχο 25 σημείων σε όλα τα μοντέλα της, ανεξάρτητα από τον τύπο και την ηλικία τους.

Η Renault, με το πρόγραμμα Total Care έχει δημιουργήσει μια ομπρέλα προστασίας για όλους τους κατόχους αυτοκινήτων Renault, με στόχο να απολαμβάνουν σε σταθερή βάση άριστες υπηρεσίες After Sales. Και αυτό το καλοκαίρι μέσω του προγράμματος Total Care, η Renault προσφέρει δωρεάν έλεγχο 25 σημείων, σε όλους τους κατόχους Renault ώστε να ενημερωθούν έγκαιρα και υπεύθυνα για τις πιθανές ανάγκες συντήρησης και επισκευής του οχήματος τους.

Ο δωρεάν καλοκαιρινός έλεγχος 25 σημείων αφορά όλα τα οχήματα Renault, ανεξάρτητα από τον τύπο και την ηλικία τους, ενώ συμπληρώνεται από πακέτα συντήρησης και επισκευής σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές. Τα συγκεκριμένα πακέτα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εργασιών, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στον κάτοχο του αυτοκινήτου να γνωρίζει εξ’ αρχής το ακριβές κόστος της επισκευής.

Δείτε αναλυτικά τα πακέτα Renault Total Care για το Renault σας ΕΔΩ και κλείστε τώρα ραντεβού.

Renault Clio 2017

Renault After Sales: Κανείς δεν φροντίζει το Renault σας καλύτερα από τη Renault.
Ακόμα και για οχήματα με ηλικία άνω των 5 ετών υπάρχει πλήρης κάλυψη μέσω του προγράμματος Renault Total Care 5+ με προσφορές συντήρησης που ξεκινούν από τα 58 ευρώ (η τιμή περιλαμβάνει κόστος εργασίας, ανταλλακτικών και Φ.Π.Α.).

Βρείτε αξεσουάρ για τα Clio, Captur, Kadjar, Twingo, Megane, αλλά και τα Dacia Sandero & Duster (Μπάρες οροφής, μπαγκαζιέρα οροφής, μοκέτα χώρου αποσκευών, πατάκια, προστατευτικά, μαρσπιέ αλουμινίου, κοτσαδόρο κλπ) με έκπτωση 20%. Δείτε περισσότερα ΕΔΩ.

Σημειώσεις:
1) Οι καλοκαιρινές προσφορές Renault Total Care ισχύουν έως τις  31 Αυγούστου 2018
2) Οι καλοκαιρινές προσφορές στα Αξεσουάρ ισχύουν έως τις 31 Αυγούστου 2018

Renault Megane 2016

[Πηγή: Renault]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube