Πρωτιά για την Peugeot στις εταιρικές πωλήσεις το 2022

Πρωτιά για την Peugeot στις εταιρικές πωλήσεις το 2022

Για 4η συνεχή χρονιά η Peugeot βρέθηκε στην κορυφή των εταιρικών πωλήσεων το 2022 στην Ελλάδα, με 6.539 ταξινομήσεις.

Peugeot

Στην κορυφή των εταιρικών πωλήσεων στη χώρα μας για το 2022 βρέθηκε η Peugeot, για 4η συνεχή χρονιά, με μερίδιο αγοράς 11,29% και 6.539 ταξινομήσεις.

Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία αυτή έπαιξαν τα best seller της μάρκας 208 και 2008. Tην ίδια στιγμή, το Peugeot 3008 βρέθηκε για άλλη μια φορά στην κορυφή της κατηγορίας του στις εταιρικές πωλήσεις, με 2.056 ταξινομήσεις και μερίδιο αγοράς 14,86%. 

Peugeot

Στο εταιρικό κανάλι των πωλήσεων οι κινητήρες πετρελαίου έχουν διείσδυση 25%, ενώ σύμφωνα με την Peugeot, εξίσου αξιοσημείωτη είναι και η διείσδυσή της στην κατηγορία των υβριδικών και αμιγώς ηλεκτρικών εκδόσεων στην μακροχρόνια μίσθωση, μιας και εξασφαλίζουν στο χρήστη χαμηλό φορολογικό συντελεστή και μηδενικό εταιρικό φόρο αντίστοιχα.

Στο πλαίσιο αυτό, να σημειώσουμε ότι o κατασκευαστής προσφέρει εκδόσεις που εξυπηρετούν τα φορολογικά οφέλη των χρηστών.

Peugeot

Η Peugeot ισχυρίζεται ότι η επιτυχία της οφείλεται μεταξύ άλλων στην αξιοπιστία της, τους προηγμένους κινητήρες ντίζελ και βενζίνης, την επιλογή μεταξύ θερμικών, ηλεκτρικών και υβριδικών κινητήρων, τις εξατομικευμένες προτάσεις που παρέχει η ελληνική αντιπροσωπεία και τη μοναδική εξυπηρέτηση After Sales πανελλαδικά.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube