Οι τιμές του ανανεωμένου FIAT Panda CNG

Οι τιμές του ανανεωμένου FIAT Panda CNG

Το FIAT Panda με φυσικό αέριο διατίθεται σε εκδόσεις City Life και City Cross.

Μετά από το εμπορικό λανσάρισμα της ανανεωμένης γκάμας του Panda με ήπια υβριδικές και βενζινοκίνητες εκδόσεις, αλλά και του επαγγελματικού FIAT Panda Van, η ελληνική αντιπροσωπεία της FIAT ανακοίνωσε τις τιμές των εκδόσεων με κινητήρα φυσικού αερίου (CNG) του δημοφιλούς μοντέλου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: Ανανεωμένο FIAT Panda με νέα έκδοση Sport

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο υπερτροφοδτούμενος τρικύλινδρος κινητήρας 0,9 λίτρων με απόδοση 80 PS που καίει βενζίνη ή CNG. Πιο συγκεκριμένα, έχουμε δεξαμενή χωρητικότητας 12 kg CNG αλλά και ρεζερβουάρ βενζίνης 35 lt. Ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να επιλέγει το καύσιμο που χρησιμοποιεί, με τη συνολική αυτονομία να ξεπερνά τα 750 km (WLTP) και το κόστος κίνησης με CNG να διαμορφώνεται σε περίπου €3 για κάθε 100km.

Το FIAT Panda CNG διατίθεται σε δύο εκδόσεις - City Life και City Cross - με την δεύτερη να ξεχωρίζει από τα off-road χαρακτηριστικά. Και οι δύο έχουν αυξημένη απόσταση από το έδαφος σε σύγκριση με τις αντίστοιχες συμβατικές προσθιοκίνητες εκδόσεις λόγω της προσθήκης δεξαμενής CNG κάτω από τον χώρο αποσκευών. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει 6 αερόσακους, μπάρες οροφής, ηχοσύστημα με χειριστήρια στο τιμόνι και κλιματισμό ενώ η πλουσιότερη City Cross προσθέτει την οθόνη αφής 7" με σύστημα Uconnect, αυτόματο κλιματισμό και επενδύσεις από συνθετικό δέρμα.

Αναλυτικά οι τιμές του FIAT Panda CNG αναγράφονται στον παρακάτω πίνακα (περιλαμβάνουν ισχύουσες εκπτώσεις). Το μοντέλο απαλλάσσεται από την καταβολή τελών κυκλοφορίας χάρη στις χαμηλές εκπομπές ρύπων ενώ συνδυάζεται με εγγύηση 5 ετών ή έως 200.000 km και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.

 Έκδοση  Τιμή 
 FIAT Panda City Life 0.9T CNG €12.650 
 FIAT Panda City Cross 0.9T CNG  €14.050 

 

[Πηγή: FIAT / Stellantis]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube