Οι τιμές της ανανεωμένης γκάμας του FIAT Panda

Οι τιμές της ανανεωμένης γκάμας του FIAT Panda

Έφτασε στην Ελλάδα το φρεσκαρισμένο Panda με νέες εκδόσεις και πιο πλούσιο εξοπλισμό.

Η ελληνική αντιπροσωπεία της FIAT ανακοίνωσε σήμερα τη διάθεση της ανανεωμένης γκάμας Panda στη χώρα μας με αρκετές αναβαθμίσεις και νέες εκδόσεις.

Η ανανέωση έφερε μικρές αισθητικές επεμβάσεις και την προσθήκη της νέας οθόνης αφής 7" στο εσωτερικό η οποία ενσωματώνει infotainment με υποστήριξη Apple CarPlay και Android Auto (εκτός από τη βασική έκδοση Panda City Life που διαθέτει βάση για smartphone στην κεντρική κονσόλα αντί για οθόνη).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: Ανανεωμένο FIAT Panda με νέα έκδοση Sport

FIAT Panda City Life

Πιο συγκεκριμένα, το Panda City Life έχει πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος και δίχρωμες ζάντες 15". Στο εσωτερικό βρίσκουμε δίχρωμες υφασμάτινες επενδύσεις καθισμάτων και ανθρακί ταμπλό με βάση για smartphone και ραδιόφωνο Uconnect Mobile.

Η έκδοση City Life διατίθεται αποκλειστικά με τον ήπια υβριδικό 1.0 Firefly (70 PS) και κίνηση στους εμπρός τροχούς. Με αρχική τιμή τα  €10.990 είναι το πιο προσιτό υβριδικό μοντέλο της ελληνικής αγοράς.

FIAT Panda Sport

Το νέο Panda Sport ξεχωρίζει από τις τετράκτινες ζάντες αλουμινίου 16", τις μαύρες ποδιές στους προφυλακτήρες, την απουσία προστατευτικών στο προφίλ, τη νέα απόχρωση Matt Gray και τα σκουρόχρωμα πίσω φώτα.

Στο εσωτερικό βρίσκουμε dark gray καθίσματα, eco-leather επενδύσεις στις πόρτες, τιμόνι techno-leather με κόκκινες ραφές και ταμπλό σε απόχρωση από τιτάνιο. Κάτω από το καπό βρίσκεται ο ήπια υβριδικός 1.0 Firefly (70 PS).

FIAT Panda Cross Hybrid

Τέλος, τα πλουσιότερα Panda City Cross και Panda Cross έχουν ακόμα πιο περιπετειώδη εμφάνιση με αυξημένη απόσταση από το έδαφος, off-road προφυλακτήρες με ποδιές, καλύμματα στα φώτα, επιπλέον προβολείς, πλαστικά προστατευτικά στο προφίλ, ασημί ράγες οροφής και νέα εξωτερική απόχρωση Blue Ceramic. Ο πλούσιος εξοπλισμός περιλαμβάνει αυτόματο κλιματισμό, οθόνη αφής 7", επενδύσεις techno-leather σε καθίσματα και πόρτες με ασημί ραφές, δερμάτινο τιμόνι, αισθητήρες παρκαρίσματος, ταμπλό με επένδυση "woody" από ανακυκλώσιμα υλικά.

Τα  Panda City Cross και Panda Cross Συνδυάζονται με τον ήπια υβριδικό 1.0 Firefly (70 PS) και κίνηση στους εμπρός τροχούς ή με τον 0.9 Twinair (85 PS) και τετρακίνηση.

FIAT Panda

Αναλυτικά, οι τιμές όλων των εκδόσεων της ανανεωμένης γκάμας FIAT Panda αναγράφονται στον παρακάτω πίνακα (συμπεριλαμβάνουν τις εκπτώσεις που ανακοίνωσε η FCA). 

 Έκδοση  Τιμή 
 Panda City Life 1.0 Hybrid €10.990 
 Panda Sport 1.0 Hybrid €12.200 
 Panda City Cross 1.0 Hybrid  €12.200 
 Panda City Cross 0.9 TwinAir 4x4  €14.990 
 Panda Cross 1.0 Hybrid  €13.100 
 Panda Cross 0.9 TwinAir 4x4  €16.500 

Όλα τα FIAT Panda συνοδεύονται από 5ετη εργοστασιακή εγγύηση 200.000km και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας. Μάθετε περισσότερα για το ανανεωμένο μοντέλο και διαμορφώστε το δικό σας στην επίσημη ιστοσελίδα της FIAT.

[Πηγή: FCA / Stellantis]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube