Οι τιμές της ηλεκτρικής Mercedes-EQ EQE στην Ελλάδα

Οι τιμές της ηλεκτρικής Mercedes-EQ EQE στην Ελλάδα

Διαθέσιμη για παραγγελία στη χώρα μας είναι πλέον η νέα Mercedes-EQ EQE με την ελληνική αντιπροσωπία να ανακοινώνει τις τιμές της.

Mercedes-EQ EQE

Άνοιξε το βιβλίο παραγγελιών για την νέα Mercedes-EQ EQE στην χώρα μας, με τις εκδόσεις EQE 350+ και EQE 43 4MATIC AMG να είναι οι πρώτες που προστίθενται στον τιμοκατάλογο της ελληνικής αντιπροσωπείας. To ηλεκτρικό σεντάν θα κάνει την εμφάνιση του στις εκθέσεις στις αρχές του καλοκαιριού. 

Η έκδοση EQE 350+ εξοπλίζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα εγκατεστημένο στον πίσω άξονα ο οποίος αποδίδει 292 PS με 565 Nm ροπής. Η μπαταρία είναι χωρητικότητας 90,56 kWh με την αυτονομία να ανέρχεται στα 567 km με 654 km, σύμφωνα πάντα με τον κατασκευαστή.

Στην καμπίνα της, έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά υψηλής ποιότητας, με τον φωτισμό ambient να δημιουργεί μια χαλαρωτική και πολυτελή ατμόσφαιρα. Επιπλέον, ο σπορ χαρακτήρας της EQE 350+ μπορεί να τονιστεί εξωτερικά και εσωτερικά με τη γραμμή AMG Line, ενώ το πακέτο εξοπλισμού Electric Art τονίζει τις κομψές σχεδιαστικές γραμμές του μοντέλου.

Προαιρετικά, οι αγοραστές μπορούν να εξοπλίσουν την EQE με σύστημα τετραδιεύθυνσης και την τεχνολογία DIGITAL LIGHT για τους προβολείς.

Mercedes-EQ EQE

Όπως είναι φυσικό στην περίπτωση της EQE 43 4MATIC AMG, το αγωνιστικό παρακλάδι του κατασκευαστή έχει βάλει το χεράκι του έτσι ώστε η νέα ηλεκτρική μπερλίνα να προσφέρει μια πιο δυναμική οδηγική εμπειρία, αλλά και πινελιές πιο επιθετικής σχεδίασης εξωτερικά.

Η συγκεκριμένη έκδοση κινείται από δύο ηλεκτροκινητήρες συνολικής απόδοσης 476 PS και 858 Nm ροπής. Τα δύο μοτέρ αντλούν ενέργεια από ένα συσσωρευτή χωρητικότητας 90,56 kWh με την αυτονομία του να κυμαίνεται από 462 km έως 533 km. 

Το σύστημα τετραδιεύθυνσης και το πρόγραμμα επιλογής οδηγικού προφίλ Dynamic Select περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό της ΕQE 43. Όσοι επιλέξουν το σπορ ηλεκτρικό σεντάν έχουν την δυνατότητα να το διακοσμήσουν με το πακέτο AMG Night Package, το οποίο περιλαμβάνει στοιχεία από μαύρο χρώμιο, κόκκινες δαγκάνες φρένων ή τα διακοσμητικά στοιχεία AMG από ανθρακονήματα.

Παράλληλα, όσοι ψάχνουν το κάτι παραπάνω στον τομέα των φρένων, η EQE 43 μπορεί να εξοπλιστεί και με κεραμικά φρένα, ενώ υπάρχουν διαθέσιμες ζάντες ελαφρού κράματος της AMG 20" και 21". Να σημειώσουμε ότι η EQE 43 4MATIC μπορεί προαιρετικά να εξοπλιστεί με την Hyperscreen MBUX, μια μεγάλη καμπύλη οθόνη με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που εκτείνεται σε όλο το ταμπλό.

Mercedes-EQ EQE

Στην χώρα μας η τιμή της EQE 350+ ξεκινά από τα €82.500 και το πακέτο Αdvanced Plus. Από το τελευταίο δεν λείπει τίποτα καθώς περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, προβολείς LED, φωτισμό Ambient, κάμερα οπισθοπορείας, Driving Assistance Package και ζάντες 19".

Η τιμή εκκίνησης της ισχυρότερης EQE 43 4MATIC AMG είναι €111.000 και συνοδεύεται και αυτή με το πακέτο Αdvanced Plus.

[Πηγή: Μercedes-Benz]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube