node/37620

Ο τιμοκατάλογος του ανανεωμένου Opel Astra

Ξεκίνησε η διάθεση του φρεσκαρισμένου μικρομεσαίου της Opel στην ελληνική αγορά.

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Opel ανακοίνωσε τον τιμοκατάλογο του ανανεωμένου Astra το οποίο έχει ήδη φτάσει στη χώρα μας. Το μικρομεσαίο της Opel φρεσκάρεται μετά από 3 χρόνια στην αγορά, με μια νέα γκάμα κινητήρων, βελτιωμένη αεροδυναμική και αναβαθμισμένο εξοπλισμό άνεσης και τεχνολογίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε το ανανεωμένο Opel Astra

Το Opel Astra διατίθεται σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού Edition, Elegance και GS Line. Προς το παρόν, το μοντέλο προσφέρεται με τρεις κινητήρες - τον  βενζινοκινητήρα 1,2 λίτρων (145 PS) και τον πετρελαιοκινητήρα 1,5 λίτρων (105 PS και 122 PS). Όλες οι εκδόσεις συνδυάζονται με το χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ενώ ο πετρελαιοκινητήρας στην έκδοση 122 PS συνεργάζεται προαιρετικά και με το αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων.

Αναλυτικά, οι τιμές όλων των εκδόσεων στον παρακάτω πίνακα:

Έκδοση Τιμή
Edition 1.2lt S/S, 145hp MT6 €19.750
Edition 1.5lt Diesel S/S, 105 hp MT6 €21.300
Elegance 1.2lt S/S, 145 hp MT6 €21.480
Elegance 1.5lt Diesel S/S, 105 hp MT6 €21.800
Elegance 1.5lt Diesel S/S, 122hp MT6 €21.700
Elegance 1.5lt Diesel S/S, 122hp AT9 €26.060
GS Line 1.2lt S/S, 145hp MT6 €21.650
GS Line 1.5lt Diesel S/S, 122hp MT6 €21.800
TAGS
node/39099

Welcome Tomorrow: Νέα χρηματοδοτικά από τη Mercedes-Benz

Η νέα πρόταση χρηματοδοτικών προγραμμάτων της Mercedes-Benz ονομάζεται Welcome Tomorrow –γιατί τα καλύτερα είναι μπροστά μας!

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 | Επικοινωνία

Welcome Tomorrow: Νέα χρηματοδοτικά από τη Mercedes-Benz

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Η ελευθερία να πάμε όπου θέλουμε, οι αφορμές να γιορτάσουμε ξανά, η δυνατότητα να ονειρευτούμε, η ευκαιρία να νιώσουμε και πάλι την αίσθηση του ανοιχτού δρόμου… Γι’ αυτό η Mercedes-Benz καλωσορίζει το αύριο με το νέο πρόγραμμα Welcome Tomorrow!  

Το νέο πρόγραμμα Welcome Tomorrow περιλαμβάνει δύο νέες χρηματοδοτικές προτάσεις που προστίθενται στις ήδη υπάρχουσες, με στόχο να απαντήσει στο όποιο αίσθημα οικονομικής ανασφάλειας, παρέχοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αποκτήσουν το αυτοκίνητο της επιλογής τους με ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία.

Η πρώτη πρόταση Drive Now Pay Later εξασφαλίζει άτοκη περίοδο χάριτος 6 μηνών και άνεση προγραμματισμού, αφού προσφέρει τη δυνατότητα στον πελάτη να αποκτήσει το νέο του αυτοκίνητο σήμερα, με την 1η δόση να πρέπει να πληρωθεί έξι μήνες μετά. Το πρόγραμμα αυτό θα ισχύει από τις 8 Ιουνίου 2020.

Η δεύτερη πρόταση είναι η FLEXPayment, η οποία εξασφαλίζει ιδιαίτερα χαμηλή μηνιαία δόση για τον 1ο χρόνο, ενώ παράλληλα προσφέρει δωρεάν συμβόλαιο επέκτασης εγγύησης δύο ετών πέραν της διετούς εργοστασιακής, παρέχοντας έτσι μεγαλύτερη ελευθερία κίνησης.

Τα χρηματοδοτικά προγράμματα Welcome Tomorrow αφορούν ιδιώτες, ελευθέρους επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας ή επικοινωνήστε με έναν πωλητή από το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Mercedes-Benz σε όλη την Ελλάδα.

[Δελτίο Τύπου Mercedes-Benz]

TAGS
node/39098

Nissan All Clear Service: Φροντίδα και οικονομία

Καλοκαιρινή προστασία και φροντίδα για το Nissan σας, με γνώμονα την μέγιστη δική σας ασφάλεια, αλλά και την οικονομία.

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 | Επικοινωνία

Nissan All Clear Service: Φροντίδα και οικονομία

Με κεντρικό σύνθημα «Αυτή η μάσκα σου προσφέρει ασφάλεια», η Nissan θέλει να τονίσει, μέσω του καλοκαιρινού προγράμματος All Clear Service, τη σπουδαιότητα της υγιεινής και της ασφάλειας και στο After Sales Service, αυτή την περίοδο που διανύουμε τη φάση της αποκλιμάκωσης της πανδημίας COVID-19 στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, η Nissan με το πρόγραμμα All Clear Service προσφέρει :
• ΔΩΡΟ τον ΦΠΑ 24% στα Ανταλλακτικά Service
• ΔΩΡΕΑΝ Έλεγχο 24 Σημείων
• ΔΩΡΕΑΝ Οδική Βοήθεια για ένα έτος

Έχοντας ως βασική επιδίωξη τη διατήρηση της εξυπηρέτησης στο υψηλότερο δυνατό σημείο, με προτεραιότητα την ασφάλειά σας, η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. θα συνεχίσει με συνέπεια και υπευθυνότητα να εφαρμόζει πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων κρατικών φορέων και την σχετική νομοθεσία, προκειμένου να διασφαλιστεί το αγαθό της δημόσιας υγείας.  

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το καλοκαιρινό πρόγραμμα All Clear Service, παρέχονται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Nissan, αλλά και στην ιστοσελίδα της εταιρίας.

Nissan

[Δελτίο Τύπου Nissan]

TAGS