Νέο χρηματοδοτικό και μειωμένη τιμή για το SEAT Arona

Νέο χρηματοδοτικό και μειωμένη τιμή για το SEAT Arona

H ελληνική αντιπροσωπεία θέτει σε ισχύ μια νέα προωθητική ενέργεια για το B-SUV SEAT Arona, η γκάμα του οποίου ξεκινά πλέον από τις €18.990.

SEAT Arona

Με το νέο προωθητικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα προσφέρονται σημαντικές μειώσεις τιμών για το SEAT Arona -έως και €1.000 ανάλογα με την έκδοση- ενώ παράλληλα συνεχίζεται το επιπρόσθετο όφελος των €500 για όλες τις εκδόσεις του μοντέλου επί των τιμών του νέου τιμοκαταλόγου.

Το SEAT Arona, το B-SUV της ισπανικής φίρμας, συνδυάζει οικονομία, χώρους και ασφάλεια, ενώ αν ο πελάτης επιθυμεί, μπορεί να το αποκτήσει εναλλακτικά και με προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με τη VW Financial Services με επιτόκιο από 3,9% και με την μηνιαία δόση να διαμορφώνεται στα €211 ανά μήνα.

H γκάμα του SEAT Arona ξεκινά πλέον από €18.990

SEAT Arona

Επιπρόσθετα, εξακολουθεί να παραμένει σε ισχύ το προωθητικό πρόγραμμα και για το SEAT Ibiza με όφελος €500 για όλες τις εκδόσεις του και με την αρχική τιμή εκκίνησης να διαμορφώνεται στα €15.990.

Τα παραπάνω προωθητικά προγράμματα και για τα δύο μοντέλα της Seat εξασφαλίζουν μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική τοποθέτηση στην αγορά, κάνοντας ακόμα πιο προσιτή την απόκτησή τους για τον υποψήφιο αγοραστή.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube