Νέες ελκυστικές τιμές για τα FIAT 500 Hybrid και Panda Hybrid

Νέες ελκυστικές τιμές για τα FIAT 500 Hybrid και Panda Hybrid

H FIAT, μέσω του προωθητικού της προγράμματος «FIAT ECO BONUS» κάνει τα FIAT 500 Hybrid και Panda Hybrid πιο προσιτά από ποτέ.

FIAT 500& Panda Hybrid

Δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις για τα δύο συγκεκριμένα μοντέλα πόλης της FIAT. To μεν 500 Hybrid, είναι ένα από τα πιο χαριτωμένα αυτοκίνητα της αγοράς, ένα future classic, το δε Panda Hybrid αποτελεί μία από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις της κατηγορίας του, συνδυάζοντας μια πολύ καλή σχέση τιμής αξίας.

Με τη νέα προωθητική καμπάνια «FIAT ECO BONUS» που συνοδεύει τα εξηλεκτρισμένα αυτοκίνητα πόλης της μάρκας, το FIAT Panda Hybrid και το FIAT 500 Hybrid πιο ελκυστικά από ποτέ. Για την ακρίβεια, σε προ(σ)καλεί να τα αγοράσεις! Κι αυτό συμβαίνει γιατί η προωθητική ενέργεια, προσφέροντας όφελος €1.200, ορίζει ως ενδεικτικές τιμές εκκίνησης τις €14.590 για το Panda και τις €15.300 για το 500 Hybrid.

Ετοιμοπαράδοτα FIAT 500 Hybrid και Panda Hybrid σε νέες μειωμένες τιμές

FIAT 500& Panda Hybrid

Υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα τόσο από το εμβληματικό 500 με το μοναδικό στιλ που πλέον έχει γίνει θρύλος, όσο και από το πολυχρηστικό και πρακτικό Panda που συγκεντρώνει στοιχεία μεγαλύτερων μοντέλων ώστε να ικανοποιεί όλες τις καθημερινές ανάγκες των πελατών. Να σημειωθεί ότι στην τιμή συμπεριλαμβάνεται 5ετής εργοστασιακή εγγύηση (ή 200.000 km) και πλήρης εξοπλισμός ασφάλειας, άνεσης και τεχνολογίας.

Τόσο το 500 Hybrid όσο και το Panda Hybrid χρησιμοποιούν το έξυπνο και αποδοτικό ήπιο υβριδικό σύστημα της FIAT που συντίθεται από κινητήρα βενζίνης 1,0 lt της οικογένειας FireFly και ηλεκτροκινητήρα BSG (Belt-integrated Starter Generator) 3,6 kW. Η τροφοδοσία του ηλεκτρικού μοτέρ γίνεται από μπαταρία λιθίου τάσης 12 V, η οποία επιτρέπει στο υβριδικό πακέτο να έχει μικρές διαστάσεις και χαμηλό συνολικό βάρος.

FIAT 500& Panda Hybrid

Η συνολική απόδοση του συστήματος φτάνει τους 70 PS με 92 Nm και το κιβώτιο είναι χειροκίνητο με 6 σχέσεις. Συγκριτικά με έναν κινητήρα συμβατικής τεχνολογίας η μείωση της κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων μπορεί να αγγίξει το 30%, ενώ πολύ σημαντική παράμετρος είναι επίσης η αθόρυβη και πολιτισμένη λειτουργία που ταιριάζει τέλεια στις αστικές συνθήκες και μετακινήσεις.

FIAT 500& Panda Hybrid

Πρόκειται για μία προωθητική ενέργεια που δίχως αμφιβολία έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, μιας και αφορά δύο αυτοκίνητα με αξιοσημείωτη εμπορική πορεία στη χώρα μας. Αρωγός σε αυτή τη προσπάθεια στέκεται φυσικά και η ύπαρξη ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων, που αν μη τι άλλο διευκολύνει ακόμα περισσότερο τους υποψήφιους αγοραστές.

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube