Νέες εκδόσεις και πιο πλούσιος εξοπλισμός για τα Audi Q3 και Q3 Sportback

Νέες εκδόσεις και πιο πλούσιος εξοπλισμός για τα Audi Q3 και Q3 Sportback

Τα Audi Q3 και Q3 Sportback είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα σε νέες εκδόσεις και ακόμα πιο πλούσιο βασικό εξοπλισμό.

Audi Q3

Το Audi Q3 με τη προσθήκη της σπορ έκδοσης Q3 Sportback και την ενσωμάτωση καινοτόμων ψηφιακών τεχνολογιών και εξελιγμένων συστημάτων plug-in hybrid κίνησης, παρουσιάζεται ακόμα πιο πλήρες και ελκυστικό από ποτέ.

Με αμάξωμα που χαρακτηρίζεται από δυναμικό χαρακτήρα σχεδίασης, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στοιχεία (όπως η μάσκα Singleframe ή οι προβολείς LED Matrix με έξυπνη προσαρμογή της φωτεινής δέσμης) και ένα σαλόνι που ξεχωρίζει για την γνωστή ποιότητα του Ingolstadt και τους κορυφαίους χώρους για επιβάτες και αποσκευές, τα πολυτελή μεσαία SUV, Audi Q3 και Q3 Sportback αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό της κομψότητας και της all-round πρακτικότητας.

H τιμή των Audi Q3 και Q3 Sportback στην ελληνική αγορά ξεκινά από τις €35.980 και €42.980 αντίστοιχα

Audi Q3 Sportback

Οι πρωτοποριακές τεχνολογίες που ενσωματώνουν τα Audi Q3 και Q3 Sportback δημιουργούν έναν ψηφιακό κόσμο σύγχρονων παροχών και διευκολύνσεων. Τα εξελιγμένα συστήματα πολυμέσων ΜΜΙ τελευταίας γενιάς και οι πλούσιες δυνατότητες συνδεσιμότητας σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες του Audi connect, κάνουν πολύ πιο εύκολη και άνετη την καθημερινή ζωή του οδηγού και των επιβατών. Σε συνδυασμό με ένα πλήρες πακέτο συστημάτων υποβοήθησης τελευταίας γενιάς, τα Audi Q3 και Q3 Sportback συγκαταλέγονται στις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις της κατηγορίας τους σε ό,τι αφορά την ασφάλεια και την ευκολία στην οδήγηση.

Χάρη στην εκτεταμένη γκάμα κινητήριων μονάδων TFSI  βενζίνης και TDI ντίζελ, μεταξύ των οποίων και η επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση με απόδοση 245 ίππων και ηλεκτρική αυτονομία 51 km, τα Audi Q3 και Q3 Sportback προσφέρουν ένα μεγάλο εύρος επιλογών σε εκδόσεις εξοπλισμού και δυνατότητες εξατομίκευσης μέσω του προγράμματος Audi Exclusive.

Αυτό που πάντα χαρακτήριζε τα Audi Q3 και Q3 Sportback ήταν το πλούσιο πακέτο βασικού εξοπλισμού που συνόδευε όλες τις εκδόσεις του αυτοκινήτου. Τώρα όμως υπάρχουν διαθέσιμες στην ελληνική αγορά νέες εκδόσεις που αναβαθμίζουν σημαντικά τον στάνταρ εξοπλισμό, καθιστώντας το premium SUV της Audi ακόμα πιο ανταγωνιστικό στην κατηγορία του.

Audi Q3

Οι νέες αυτές εκδόσεις, μεταξύ των οποίων ενδεικτικά επισημαίνονται οι Q3 Advanced Plus 35 TFSI S tronic, Q3 SB Advanced Plus 35 TFSI S tronic, Q3 SB S line 35 TFSI S tronic, Q3 SB 45 TFSI quattro S tronic, περιλαμβάνουν στο βασικό τους εξοπλισμό τα παρακάτω:

•    Κλείδωμα άνεσης
•    Ηλεκτρικό άνοιγμα & κλείσιμο πόρτας χώρου αποσκευών
•    Υποβοήθηση προβολέων
•    Εξωτερικούς καθρέπτες ηλεκτρικά αναδιπλούμενους
•    Πακέτο συστημάτων υποβοήθησης με Adaptive Cruise Control, Υποβοήθηση στάθμευσης εμπρός-πίσω Audi Parking Aid Plus, Υποβοήθηση αλλαγής λωρίδας (Lane change assistant), Lane keeping system με ημι-αυτόματη διαχείριση του οχήματος σε περίπτωση έκτακτου περιστατικού, Τraffic jam assist
•    Πακέτο εσωτερικού φωτισμού LED

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η έκδοση Q3 Business Pro 45 TFSI e S tronic. Πρόκειται για την plug-in υβριδική έκδοση του αυτοκινήτου, που επωφελείται από την απαλλαγή τελών κυκλοφορίας και μηδενικό φόρο εταιρικής χρήσης (τιμή προ φόρων κάτω από 40.000 €), για την οποία υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα παράδοσης στην Ελλάδα. Η συγκεκριμένη έκδοση έχει στο βασικό της εξοπλισμό τα παρακάτω:

•    Μεταλλικό χρώμα
•    Κλείδωμα άνεσης
•    Ηλεκτρικό άνοιγμα & κλείσιμο πόρτας χώρου αποσκευών
•    Υποβοήθηση προβολέων
•    Πακέτο εσωτερικού φωτισμού LED
•    Εξωτερικούς καθρέπτες ηλεκτρικά αναδιπλούμενους
•    Πακέτο συστημάτων υποβοήθησης με Adaptive Cruise Control, Υποβοήθηση στάθμευσης εμπρός-πίσω Audi Parking Aid Plus, Υποβοήθηση αλλαγής λωρίδας (Lane change assistant), Lane keeping system με ημι-αυτόματη διαχείριση του οχήματος σε περίπτωση έκτακτου περιστατικού και Τraffic jam assist
•    Επενδύσεις καθισμάτων σε συνδυασμό δέρμα/δερματίνη
•    Επένδυση στα υποβραχιόνια των θυρών σε δερματίνη
•    Πίσω κεντρικό υποβραχιόνιο
•    Πρίζα 12-volt και 2 USB θύρες φόρτισης για τους πίσω επιβάτες

Η τιμή του Audi Q3 ξεκινά από τις €35.980 και του Q3 Sportback από τις €42.980. Τέλος, η τιμή της έκδοσης Q3 Business Pro 45 TFSI e S tronic διαμορφώνεται στις €52.580, με μηδενικό φόρο για τους εταιρικούς χρήστες (τιμή προ φόρων κάτω από €40.000). Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το αυτοκίνητο και τα εξοπλιστικά πακέτα μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Audi.

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube