Jeep Compass MY2020
node/38966

Jeep Compass: Νέος 1.300άρης βενζινοκινητήρας

Η Jeep ήδη λανσάρισε εμπορικά στις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές το Compass MY2020. Στο πρόγραμμα δύο νέα μοτέρ βενζίνης, αναθεωρημένες αναρτήσεις και τιμόνι, νέα χρώματα…

Μεγάλη αλλαγή για το Compass, καθώς τα κομμάτια που πωλούνται στην Ευρώπη θα κατασκευάζονται πλέον στην Ιταλία, στο εργοστάσιο του Melfi. Η ευρωπαϊκή έκδοση του κόμπακτ SUV της Jeep κατασκευαζόταν αρχικά στο Μεξικό. Αυτό θα βοηθήσει την εταιρεία να περιορίσει σημαντικά τον χρόνο παράδοσης, ο οποίος θα περιοριστεί από τους αρκετούς μήνες σε μόλις λίγες εβδομάδες.

Αυτή η «μετανάστευση» στην παραγωγή ήταν μια ευκαιρία για την Jeep να προσφέρει ένα νέο MY του μοντέλου. H χρωματική παλέτα για παράδειγμα περιλαμβάνει πέντε νέες αποχρώσεις: Triple Layer Ivory, Colorado Red, Italia Blue, Shade Blue και Techno Metallic Green. Νέα σχέδια στις ζάντες είναι επίσης στο πρόγραμμα.

Η πιο σημαντική αλλαγή όμως βρίσκεται κάτω από το καπό. Το Compass εκμεταλλεύεται την άφιξή του σε ένα ευρωπαϊκό εργοστάσιο για να υιοθετήσει το νέο βενζινοκινητήρα FireFly 1.3 τούρμπο, ο οποίος εγκαινιάστηκε από το μικρό Renegade. Το μοτέρ διατίθεται με 130 άλογα και χειροκίνητο κιβώτιο έξι ταχυτήτων ή 150 άλογα και 6άρι κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Και οι δύο διαμορφώσεις αφορούν δικίνητα μοντέλα, εγκαινιάζοντας ταυτόχρονα τη χρήση αυτόματου σασμάν σε ένα Compass 4x2. Η αυτόματη έκδοση των 150 ίππων διαθέτει ακόμη λειτουργία «Sport» που βαραίνει το τιμόνι και βελτιώνει την απόκριση του γκαζιού.

Η ευρωπαϊκή παραγωγή επέτρεψε στην αμερικανική φίρμα να αναθεωρήσει τις ρυθμίσεις του Compass, προσαρμόζοντάς τις ακόμη περισσότερο στα ευρωπαϊκά γούστα. Έτσι, το τιμόνι υπόσχεται να είναι «ελαφρύτερο και πιο προοδευτικό». Η αναρρύθμιση στις αναρτήσεις, κατά την Jeep, έχει περιορίσει την κλίση και το βούτηγμα του αυτοκινήτου στα φρένα, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη σταθερότητα. Η άνεση είναι ακόμη ένας τομέας που βελτιώθηκε με αυτή την αναθεώρηση.

Το νέο, ευρωπαϊκής προέλευσης Compass ήδη διατίθεται κατόπιν παραγγελίας στις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές, στις οποίες έχει ανακοινωθεί και η τιμή για τις νέες εκδόσεις. Στην Ελλάδα, η τιμή για τα νέα 1.300άρια Compass αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι το τέλος Μαΐου, ενώ οι πρώτες παραδόσεις θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο.

node/39099

Welcome Tomorrow: Νέα χρηματοδοτικά από τη Mercedes-Benz

Η νέα πρόταση χρηματοδοτικών προγραμμάτων της Mercedes-Benz ονομάζεται Welcome Tomorrow –γιατί τα καλύτερα είναι μπροστά μας!

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 | Επικοινωνία

Welcome Tomorrow: Νέα χρηματοδοτικά από τη Mercedes-Benz

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Η ελευθερία να πάμε όπου θέλουμε, οι αφορμές να γιορτάσουμε ξανά, η δυνατότητα να ονειρευτούμε, η ευκαιρία να νιώσουμε και πάλι την αίσθηση του ανοιχτού δρόμου… Γι’ αυτό η Mercedes-Benz καλωσορίζει το αύριο με το νέο πρόγραμμα Welcome Tomorrow!  

Το νέο πρόγραμμα Welcome Tomorrow περιλαμβάνει δύο νέες χρηματοδοτικές προτάσεις που προστίθενται στις ήδη υπάρχουσες, με στόχο να απαντήσει στο όποιο αίσθημα οικονομικής ανασφάλειας, παρέχοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αποκτήσουν το αυτοκίνητο της επιλογής τους με ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία.

Η πρώτη πρόταση Drive Now Pay Later εξασφαλίζει άτοκη περίοδο χάριτος 6 μηνών και άνεση προγραμματισμού, αφού προσφέρει τη δυνατότητα στον πελάτη να αποκτήσει το νέο του αυτοκίνητο σήμερα, με την 1η δόση να πρέπει να πληρωθεί έξι μήνες μετά. Το πρόγραμμα αυτό θα ισχύει από τις 8 Ιουνίου 2020.

Η δεύτερη πρόταση είναι η FLEXPayment, η οποία εξασφαλίζει ιδιαίτερα χαμηλή μηνιαία δόση για τον 1ο χρόνο, ενώ παράλληλα προσφέρει δωρεάν συμβόλαιο επέκτασης εγγύησης δύο ετών πέραν της διετούς εργοστασιακής, παρέχοντας έτσι μεγαλύτερη ελευθερία κίνησης.

Τα χρηματοδοτικά προγράμματα Welcome Tomorrow αφορούν ιδιώτες, ελευθέρους επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας ή επικοινωνήστε με έναν πωλητή από το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Mercedes-Benz σε όλη την Ελλάδα.

[Δελτίο Τύπου Mercedes-Benz]

TAGS
node/39098

Nissan All Clear Service: Φροντίδα και οικονομία

Καλοκαιρινή προστασία και φροντίδα για το Nissan σας, με γνώμονα την μέγιστη δική σας ασφάλεια, αλλά και την οικονομία.

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 | Επικοινωνία

Nissan All Clear Service: Φροντίδα και οικονομία

Με κεντρικό σύνθημα «Αυτή η μάσκα σου προσφέρει ασφάλεια», η Nissan θέλει να τονίσει, μέσω του καλοκαιρινού προγράμματος All Clear Service, τη σπουδαιότητα της υγιεινής και της ασφάλειας και στο After Sales Service, αυτή την περίοδο που διανύουμε τη φάση της αποκλιμάκωσης της πανδημίας COVID-19 στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, η Nissan με το πρόγραμμα All Clear Service προσφέρει :
• ΔΩΡΟ τον ΦΠΑ 24% στα Ανταλλακτικά Service
• ΔΩΡΕΑΝ Έλεγχο 24 Σημείων
• ΔΩΡΕΑΝ Οδική Βοήθεια για ένα έτος

Έχοντας ως βασική επιδίωξη τη διατήρηση της εξυπηρέτησης στο υψηλότερο δυνατό σημείο, με προτεραιότητα την ασφάλειά σας, η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. θα συνεχίσει με συνέπεια και υπευθυνότητα να εφαρμόζει πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων κρατικών φορέων και την σχετική νομοθεσία, προκειμένου να διασφαλιστεί το αγαθό της δημόσιας υγείας.  

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το καλοκαιρινό πρόγραμμα All Clear Service, παρέχονται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Nissan, αλλά και στην ιστοσελίδα της εταιρίας.

Nissan

[Δελτίο Τύπου Nissan]

TAGS