Δύο νέες, κάθετες μονάδες από την BYD στην Αττική

Δύο νέες, κάθετες μονάδες από την BYD στην Αττική

Εγκαινιάστηκαν από τον Όμιλο Σφακιανάκη δύο νέες κάθετες μονάδες αυτοκινήτων BYD σε Μαρούσι και Κηφισό.

BYD Greece

Ο Όμιλος Σφακιανάκη ανακοινώνει την έναρξη πωλήσεων και παροχής υπηρεσιών after sales για τα αυτοκίνητα BYD, του κορυφαίου κατασκευαστή οχημάτων νέας ενέργειας και μπαταριών ισχύος παγκοσμίως, σε δύο σημεία στο νομό Αττικής, στο Μαρούσι και στον Κηφισό.

Οι νέες μονάδες σηματοδοτούν μια νέα εποχή για τον Όμιλο Σφακιανάκη και την κινεζική φίρμα στην Ελλάδα, προσφέροντας στους ιδιοκτήτες ενός μοντέλου της μάρκας μία ολοκληρωμένη εμπειρία. Το εξειδικευμένο προσωπικό της BYD είναι έτοιμο να απαντήσει στις πιθανές ερωτήσεις και να καθοδηγήσει τη συζήτηση, πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες του υποψήφιου αγοραστή.

Τα δύο πρώτα καταστήματα BYD στην Αθήνα στεγάζονται στη Λεωφ. Κηφισίας 57, Μαρούσι και στη Λεωφ. Αθηνών 173 & Λ. Κηφισού

BYD

Στους εκθεσιακούς χώρους, βρίσκονται ήδη τα δύο πρώτα μοντέλα της BYD στην Ελλάδα, το μικρομεσαίο SUV, BYD Atto 3 και η μεγαλύτερη μπερλίνα, BYD Seal, ενώ θα ακολουθήσουν το προσεχές διάστημα το μικρομεσαίο αυτοκίνητο πόλης BYD Dolphin και το ΒΥD Seal-U το οποίο θα είναι διαθέσιμο τόσο σε έκδοση αμιγώς ηλεκτρική, όσο και σε έκδοση PHEV.

Τα δύο πρώτα καταστήματα BYD στην Αθήνα στεγάζονται στη Λεωφ. Κηφισίας 57, Μαρούσι και στη Λεωφ. Αθηνών 173 & Λ. Κηφισού. Παράλληλα, η εμπειρία πελάτη ολοκληρώνεται από τις εξειδικευμένες υπηρεσίες συντήρησης, σε χώρους που είναι εξοπλισμένοι με τα πλέον σύγχρονα μέσα διάγνωσης και επισκευής και με τεχνικούς συμβούλους άψογα καταρτισμένους.


 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube