Δύο νέες εκδόσεις στην γκάμα του Citroën C1

Δύο νέες εκδόσεις στην γκάμα του Citroën C1

Ονομάζονται Elle και Urban Ride και η καθεμιά στοχεύει στο δικό της ιδιαίτερο κοινό.

Δύο νέες εκδόσεις εξοπλισμού για το μικρό C1 περιλαμβάνει πλέον η γκάμα της γαλλικής εταιρείας.

Πρόκειται για τις Elle και Urban Ride, οι οποίες έχουν νεανικό χαρακτήρα και σημαντικά αναβαθμισμένο βασικό εξοπλισμό, ώστε να καλύπτουν τις μετακινήσεις στην πόλη με τον καλύτερο τρόπο.

Συγκεκριμένα, η πρώτη εμβαθύνει στην πολυτέλεια και το εκλεπτυσμένο στιλ, με τρόπο που θέλει κυρίως να προσελκύσει το γυναικείο κοινό. Στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται αυτόματος κλιματισμός, αυτόματη ενεργοποίηση των προβολέων, σκούρα πίσω τζάμια, χρωμέ περίγραμμα στα παράθυρα, διακοσμητικά Elle στο αμάξωμα και την καμπίνα, διχρωμία με οροφή σε μαύρο ή γκρι χρώμα, ζάντες αλουμινίου 15”, κάμερα οπισθοπορείας και σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 7” υψηλής απόκρισης, συνδεσιμότητα με Android Auto και Apple CarPlay, καθώς και φωνητικές εντολές.

Citroen C1 Elle

Η Urban Ride από την άλλη, ξεχωρίζει από τα μαύρα πλαστικά προστατευτικά που έχει στα φτερά. Σε σχέση με την Elle ο εξοπλισμός δεν έχει τους αυτόματους προβολείς, στη θέση τους όμως υπάρχουν ηλεκτρικοί, θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέφτες. Το αμάξωμα μπορεί και σε αυτή την περίπτωση να βαφεί σε δύο χρώματα, ενώ όπως και στην έκδοση Elle είναι διαθέσιμο και σε εκδόσεις Airscape, με ανοιγόμενη χρωματιστή υφασμάτινη οροφή.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο 3κύλινδρος ατμοσφαιρικός κινητήρας που είναι αναβαθμισμένος και αποδίδει πλέον 72 PS. Η βασική επιλογή είναι το 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ υπάρχει και το ρομποτιζέ κιβώτιο ETG που έχει επίσης πέντε σχέσεις.

Η διάθεση των νέων εκδόσεων του C1 έχει ήδη ξεκινήσει στο δίκτυο της Citroën, με τη βασική τιμή για το Urban Ride τα €11.750 και για την Elle τα 12.550.

Η βασική έκδοση του C1 πάλι, ξεκινάει από τα €10.050 και συνοδεύεται από χρηματοδότηση με 36 πραγματικά άτοκες δόσεις.

[Πηγή: Citroen]
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube