DS: Teaser για τις ειδικές εκδόσεις «1955»

DS: Teaser για τις ειδικές εκδόσεις «1955»

H DS, με την ευκαιρία της Εβδομάδας DS που θα γίνει στο Παρίσι στις 23 και 24 Μαΐου, θα αποτίσει φόρο τιμής στη μυθική μπερλίνα της, την DS μέσω ειδικών εκδόσεων.

Η γαλλική φίρμα πολυτελείας του γκρουπ PSA Peugeot Citroën δείχνει μόνο κατά ένα μέρος την επόμενη έκδοση περιορισμένης μέσω κάποιων φωτογραφιών. Τα «αυτοκίνητα με σήματα «1955» θα αποκαλυφθούν σε λιγότερο από δέκα ημέρες στη γαλλική πρωτεύουσα στο Jardin des Tuileries.

Η επετειακή έκδοση αφορά τις γκάμες DS3, DS3 Cabrio, DS4 και DS5. Ο Γάλλος κατασκευαστής προβλέπει ότι θα διαθέσει στην αγορά 1.955 κομμάτια του DS3 και του DS3 Cabrio, 955 κομμάτια του DS4 και 955 αυτοκίνητα από τo DS5.

Οι πληροφορίες σχετικά με τα επετειακά μοντέλα και τα στοιχεία που τα διαφοροποιούν έναντι των στάνταρ είναι ελάχιστες. Το μόνο που μπορούμε να εξάγουμε ως πληροφορία από τις εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα είναι το μοναδικό μπλε σκούρο χρώμα και τα χρυσά εμβλήματα για τα 60χρονα της DS στις πόρτες κάτω από τους πλευρικούς καθρέφτες, στον αφαλό της ζάντας, στο εμπρός μέρος του καπό πάνω από τη γρίλια της μάσκας και στην καμπίνα.

Είναι προφανές ότι με αυτά τα μοντέλα, η DS θέλει να θυμίσει ότι η αβανγκάρντ μπερλίνας έγινε 60 χρόνων. Ο Yves Bonnefont, διευθυντής της επιχείρησης, δήλωσε σε ανακοίνωσή της ανακαλούνται μέσα στην ιστορία της DS η αξίες της αριστείας της, των νεωτερισμών και της γαλλικής πολυτέλειας. Όλα αυτά θα αποκτήσουν πιο συγκεκριμένη μορφή στις 23 και 24 Μαΐου, κατά τη διάρκεια της DS WEEK του Jardin des Tuileries. Οι παραγγελίες των αυτοκινήτων της «Σειράς 1955» θα ανοίξουν από το τέλος Μαΐου.

[Πηγή DS]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube