DS, νέες εκδόσεις Antoine de Saint-Exupéry για τα DS 3, DS 4 και DS 7

DS, νέες εκδόσεις Antoine de Saint-Exupéry για τα DS 3, DS 4 και DS 7

Εμπνευσμένη από τα ταξίδια και τις ιστορίες του του Γάλλου συγγραφέα, ποιητή, αεροπόρου και ρεπόρτερ, Antoine de Saint-Exupéry, η ομώνυμη κολεξιόν της DS Automobiles έρχεται στα DS 3, DS 4 και DS 7.

ds-7-antoine-de-saint-exupery

Η DS Automobiles με την κολεξιόν Antoine de Saint-Exupéry συνεχίζει την παράδοση να παρουσιάζει νέες συλλογές κάθε χρόνο, όπως συμβαίνει στον κόσμο της υψηλής μόδας. Αυτές οι προτάσεις αποτελούν ισχυρή έκφραση μιας αναγνωρισμένης τεχνογνωσίας που ενσαρκώνει τις αξίες της γαλλικής φίρμας.

Η συλλογή 2024 είναι μια πλούσια συνεργασία με ένα σύμβολο της γαλλικής ιστορίας – έναν άνθρωπο που ήταν ταυτόχρονα ποιητής και ταξιδιώτης, συγγραφέας και ήρωας, τον Antoine de Saint-Exupéry.

Οι ιστορίες του ενέπνευσαν την ομάδα της DS Automobiles και έδωσαν το έναυσμα για τρία μοντέλα με ξεχωριστά χαρακτηριστικά, που συνδέονται με τέσσερα από τα έργα του: Ο Μικρός Πρίγκιπας, Ταχυδρομείο του Νότου, το Κάστρο και η Νυχτερινή Πτήση.

Η συλλογή Antoine de Saint-Exupéry, εισάγει μια αποκλειστική κοινή υπογραφή, στενά συνδεδεμένη με την ιστορία του Γάλλου ευπατρίδη

ds-7-antoine-de-saint-exupery.

Στο πλαίσιο της 80ής επετείου από το θάνατό του, η DS Automobiles αποφάσισε να τιμήσει τον πολύπλευρο αυτό ήρωα που εξελίχθηκε σε ήρωα. Από τα νεανικά του χρόνια, ο Antoine de Saint-Exupéry ερωτεύτηκε τον ουρανό και τους αστερισμούς του. Αυτή η πρώιμη γοητεία για την αεροπορία, τον οδήγησε στις τάξεις της γαλλικής πολεμικής αεροπορίας κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, υποκινώντας έτσι το ανθισμένο πάθος του για τις πτήσεις.

Στη συνέχεια, ο Antoine de Saint-Exupéry επεξέτεινε την καριέρα του ως πιλότος αεροπορικής εταιρείας για διάφορους αερομεταφορείς. Οι σόλο περιπλανήσεις του, με νυχτερινές πτήσεις στην αχανή έρημο Σαχάρα, αποτέλεσαν γόνιμη πηγή έμπνευσης για το λογοτεχνικό του έργο. Τα ταξίδια του στον αέρα τροφοδότησαν τη φαντασία του και οδήγησαν σε πολλές από τις πιο αξιοσημείωτες ιστορίες του, όπως το «Ταχυδρομείο του Νότου» και η «Νυχτερινή πτήση».

Η συλλογή Antoine de Saint-Exupéry, η οποία προσφέρεται στα μοντέλα DS 3, DS 4 και DS 7, εισάγει μια αποκλειστική κοινή υπογραφή, στενά συνδεδεμένη με την ιστορία του καλλιτέχνη.  Κάθε μοντέλο διατίθεται με ένα νέο ειδικό χρώμα «Night Flight». Αυτό το περλέ χρώμα δημιουργεί λεπτές χρυσές αντανακλάσεις, όπως ο έναστρος ουρανός την αυγή.

ds-3-antoine-de-saint-exupery

Η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό αναβιώνει τη γλώσσα των αεροπόρων του πρώτου μισού του 20ού αιώνα με ένα ζεστό και ανθεκτικό δέρμα Nappa Criollo Brown, το οποίο απεικονίζει μια μοναδική τεχνογνωσία επεξεργασίας του και τη χρήση πολυτελών υλικών που είναι αγαπητά στην DS Automobiles.

Τα δέρματα συνοδεύονται από μια ολοκαίνουργια τεχνική κεντήματος στο τελείωμα του ταμπλό για να θυμίζει το ίχνος ατμών ενός αεροσκάφους. Διάφορα εσωτερικά και εξωτερικά ένθετα, καθώς και διακοσμητικά στα μαρσπιέ των θυρών, ολοκληρώνουν την υπογραφή της αποκλειστικής συλλογής Antoine de Saint Exupéry.

Αυτές οι πινακίδες περιλαμβάνουν αποσπάσματα και σχέδια, από τα εμπνευσμένα έργα, και την υπογραφή του Antoine de Saint-Exupéry. Το σκίτσο του παραπέμπει στην άτρακτο ενός αεροπλάνου. Ο έλικας στη μέση θυμίζει ένα αστέρι που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως οδηγός για τους αεροπόρους και γενικότερα τους ταξιδιώτες.

ds-4-antoine-de-saint-exupery

Στο πλαίσιο του εορτασμού του λανσαρίσματος της συγκεκριμένης Συλλογής, ένα πιστοποιητικό ονομασίας ενός αστεριού θα προσφερθεί στους 80 πρώτους πελάτες από την ευρωπαϊκή αγορά.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube