To CUPRA Born με προνομιακό επιτόκιο

To CUPRA Born με προνομιακό επιτόκιο

Εξασφαλίζοντας χαμηλή μηνιαία δόση και ευελιξία κατά την λήξη του προγράμματος, το νέο χρηματοδοτικό του CUPRA Born κάνει την απόκτησή του πιο δελεαστική από ποτέ.

Σε μια εποχή που οι δυσανάλογα υψηλοί τόκοι για τα δάνεια αποτελούν ένα δυσάρεστο κανόνα, η CUPRA σε συνεργασία με την Volkswagen Financial Services εξαιρείται από αυτόν, όταν μιλάμε για το CUPRA Born.

Το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα Auto Credit δίνει στον πελάτη τη δυνατότητα να οδηγεί ένα σύγχρονο αυτοκίνητο χωρίς να δεσμεύει μεγάλο μέρος από το κεφάλαιό του και χωρίς να σκέφτεται καθόλου τη μεταπώλησή του. 

Το επιτόκιο ανέρχεται στο 4,9% και συνοδεύεται από ελάχιστη προκαταβολή 10%, ενώ η διάρκεια της χρηματοδότησης είναι οι 48 μήνες. Ύστερα από το τέλος αυτής της περιόδου, υπάρχουν τρεις επιλογές: Η πρώτη είναι η εξόφληση του CUPRA Born και -προφανώς- η διατήρησή του.

Η δεύτερη είναι η επαναχρηματοδότηση με επιτόκιο καινούργιου (δηλαδή πιο χαμηλού από ενός μεταχειρισμένου) και επίσης η διατήρηση του αυτοκινήτου. Η τρίτη επιλογή είναι η επιστροφή του οχήματος και η αγορά καινούργιου.

Να σημειώσουμε ότι η χρηματοδότηση συνδυάζεται με πρόγραμμα προστασίας αποπληρωμής του δανείου καθώς και με υποχρεωτική ασφάλεια VWFS με τουλάχιστον εξάμηνη διάρκεια.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube