BMW M135i xDrive: Πρώιμες μικρές βελτιώσεις

BMW M135i xDrive: Πρώιμες μικρές βελτιώσεις

Η BMW βελτιώνει τις ρυθμίσεις της πιο ισχυρής 1 Series και προσθέτει χρώματα στην παλέτα της.

Με λανσάρισμα μόλις πριν από δύο χρόνια, η τρίτη γενιά της 1 Series απέχει πολύ από το να υποστεί φρεσκάρισμα. Παραδόξως όμως, η BMW δεν θέλησε να περιμένει για να βελτιώσει την πιο αθλητική παραλλαγή της, την M135i xDrive (βλ. Test drive).

Ο Γερμανός κατασκευαστής έχει «βελτιώσει τα τεχνικά χαρακτηριστικά» για να έχει «μια σημαντικά βελτιωμένη οδική συμπεριφορά», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Βελτιώσεις που καθιστούν δυνατή την καλύτερη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του κινητήρα, ο οποίος παραμένει ο 4κύλινδρος των 306 ίππων που συνδυάζεται με τετρακίνηση xDrive.

BMW M135i xDrive

Πρώτον, το κάμπερ στους εμπρός τροχών έχει αυξηθεί για να βελτιστοποιηθεί η απορρόφηση των πλευρικών δυνάμεων στις στροφές. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήθηκαν νέες στηρίξεις για τα εμπρός ψαλίδια, ενώ επανασχεδιάστηκαν τα στηρίγματα των βραχιόνων και του ελέγχου του πίσω άξονα. Τέλος, τα γκρουπ ελατηρίων/αμορτισέρ έχουν επαναβαθμονομηθεί. Βελτιώσεις που η φίρμα υποστηρίζει ότι καλυτέρεψαν τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου στις στροφές.

Η BMW αναθεώρησε και τον ήχο που φτάνει στην καμπίνα: Ο ήχος από την εξάτμιση ενισχύεται από τα ηχεία με πιο «αυθεντικό» τρόπο. Επιπλέον, η M135i διατίθεται σε νέα χρώματα, περιλαμβανομένου του M Yellow Sao Paulo που απεικονίζεται στις φωτογραφίες, καθώς και του Frozen Orange και του Frozen Pure Grey. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ειδικό αίτημα στην υπηρεσία BMW Individual.

BMW M135i xDrive

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube