Αποκτήστε τώρα τα δημοφιλέστερα μοντέλα της γκάμας Ford με το νέο πρόγραμμα Ford Value

Αποκτήστε τώρα τα δημοφιλέστερα μοντέλα της γκάμας Ford με το νέο πρόγραμμα Ford Value

Με το νέο πρόγραμμα Ford Value η απόκτηση των δημοφιλέστερων μοντέλων της γκάμας Ford στην Ελλάδα είναι πλέον ευκολότερη και συμφέρουσα όσο ποτέ άλλοτε.

Ford Focus

Η Ford, μέσω του προγράμματος Ford Value καθιστά ακόμα πιο εύκολη την απόκτηση των δημοφιλέστερων μοντέλων της φίρμας, που διακρίνονται για τον οδηγοκεντρικό χαρακτήρα, την ασφάλεια και την τεχνολογία τους.

Στόχος του Ford Value είναι να εξασφαλίσει σε όλους τους πελάτες τους ιδανικούς όρους, αλλά και μοναδικά προνόμια, τα οποία θα κάνουν την εμπειρία αγοράς του αγαπημένου τους Ford όχι μόνο εύκολη, αλλά ακόμα πιο συμφέρουσα.

Ανάμεσα στα πλεονεκτήματα που προσφέρει το νέο πρόγραμμα Ford Value ξεχωρίζουν η χαμηλή προκαταβολή που ξεκινά από μόλις €4.799, το ανταγωνιστικό επιτόκιο 2,99%, τα 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect που εγγυάται ξεγνοιασιά για πολλά χιλιόμετρα αλλά και υψηλή αξία μεταπώλησης, καθώς και το συνολικό όφελος που μπορεί να ανέλθει έως και €2.141.

Το πρόγραμμα Ford Value αφορά στα δημοφιλή μοντέλα Fiesta, Puma, Focus και Kuga της Ford

Ford Puma

Για παράδειγμα, με το πρόγραμμα Ford Value, το Ford Fiesta, το πιο fun to drive σουπερμίνι της ελληνικής αγοράς μπορεί να αποκτηθεί τώρα από €21.447, προκαταβολή από €5.362, επιτόκιο 4,15%  και 8 χρόνια εγγύηση της Ford Protect, ώστε όλοι να μπορούν απολαμβάνουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά του, όπως η υβριδική τεχνολογία των μονάδων κίνησης, καθώς και τα προηγμένα συστήματα άνεσης και ασφάλειας όπως είναι οι προβολείς full-LED, το αυτόνομο σύστημα φρεναρίσματος και το Adaptive Cruise Control.

Ford Fiesta

Με το πρόγραμμα Ford Value οι πελάτες μπορούν επίσης να αποκτήσουν εύκολα τώρα το Ford Puma, το πιο διασκεδαστικό B-SUV της αγοράς, με προκαταβολή από μόλις €4.799 και επιτόκιο από 2,99%. Στους προνομιακούς αυτούς όρους, το πρόγραμμα Ford Value έρχεται να προσθέσει επιπλέον 8 χρόνια εγγύηση της Ford Protect, σε συνδυασμό με όφελος €1.000 για την αγορά των υβριδικών εκδόσεων mHEV, οι οποίες εξασφαλίζουν ανταγωνιστικές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Στο πρόγραμμα Ford Value εντάσσεται ασφαλώς και το Ford Focus που ξεχωρίζει για την προηγμένη υβριδική τεχνολογία των κινητήρων 1.0L EcoBoost mΗΕV, το κορυφαίο σύστημα φωτισμού LED, τον πλούσιο εξοπλισμό των εκδόσεων ST-Line και τις δυνατότητες απρόσκοπτης συνδεσιμότητας που εξασφαλίζει μέσω της οθόνης αφής των 13,2” το σύστημα SYNC 4 και το ενσωματωμένο μόντεμ. Και όλα αυτά με τιμή από €26.670, επιτόκιο επίσης από 2,99% 1 , προκαταβολή από €5.614, αλλά και με 8 χρόνια εγγύηση με την υπογραφή της Ford Protect.

Ford Focus

Όσον αφορά το Ford Kuga, το μικομεσαίο SUV το οποίο προσφέρει κορυφαία οικονομία και στις εκδόσεις με τον κινητήρα βενζίνης EcoBoost, αλλά και απόλυτη ελευθερία κίνησης σε συνδυασμό με αθόρυβη λειτουργία με μηδενικές εκπομπές ρύπων στην PHEV, το πρόγραμμα Ford Value προβλέπει ακόμα περισσότερα. Με κορυφαία άνεση και συνδεσιμότητα επόμενης γενιάς, το Ford Kuga με τον πολυβραβευμένο βενζινοκινητήρα 1.5L EcoBoost μπορεί να αποκτηθεί τώρα με επιτόκιο 2,99% , προκαταβολή από €6.802, 8 χρόνια εγγύηση της Ford Protect και όφελος €2.141, ενώ η έκδοση PHEV, η οποία προσφέρει μέση κατανάλωση μόλις 1,2l lt/100km (κατά WLTP), με επιτόκιο 2,99% , προκαταβολή από €9.570, 8 χρόνια εγγύηση της Ford Protect και όφελος €2.141.

Ford Kuga

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube