Ανάκληση Volkswagen

Ανάκληση Volkswagen

Πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου αυτοκινήτων Volkswagen Polo, μοντέλο 2018, για έλεγχο στην πίσω αριστερή ζώνη ασφαλείας.

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία KOSMOCAR A.E., Γενικός Εισαγωγέας των αυτοκινήτων Volkswagen στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου αυτοκινήτων Volkswagen Polo.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά σε 3.050 αυτοκίνητα Polo, μοντέλα 2018, εκ των οποίων έχουν ήδη παραδοθεί σε πελάτες τα 1.626. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, στα επηρεαζόμενα αυτοκίνητα, ενδέχεται σε σπάνιες περιπτώσεις και συγκεκριμένες συνθήκες, για παράδειγμα σε πολύ απότομη αλλαγή κατεύθυνσης και μόνο όταν το κεντρικό και το αριστερό πίσω κάθισμα είναι ταυτόχρονα κατειλημμένα, να απασφαλιστεί ακούσια η πίσω αριστερή ζώνη ασφαλείας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι κάτοχοι των αυτοκινήτων θα ενημερωθούν γραπτώς ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Service Volkswagen της εταιρείας KOSMOCAR A.E. για να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Volkswagen στο τηλέφωνο 210 9981100 από 09.00 - 18.00 καθημερινά ή στο email: customercare@kosmocar.gr.

Volkswagen Polo 2018 Rear View

[Πηγή: Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube