Το αμιγώς ηλεκτρικό VW ID.3 στο Golden Hall

Το αμιγώς ηλεκτρικό VW ID.3 στο Golden Hall

Δείτε από κοντά το EV της VW και κανονίστε ένα test drive.

O Οκτώβριος είναι ο μήνας που το ID.3 της Volkswagen θα κάνει την εμφάνισή του και στους ελληνικούς δρόμους. 
Το νέο ηλεκτρικό μοντέλο, ο προπομπός της νέας εποχής για τη μάρκα αλλά και ενός πολύ σημαντικού κεφαλαίου στην ιστορία της αυτοκίνησης, τις αμέσως επόμενες μέρες θα βρίσκεται στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της Kosmocar-Volkswagen σε όλη την Ελλάδα, με τις παραγγελίες να έχουν ήδη ξεκινήσει. 

Λίγο πριν την πανελλήνια πρεμιέρα του, το νέο ID.3 κάνει μία avant-première φιλοξενούμενο σε έναν ιδιαίτερο χώρο, για μία πρώτη γνωριμία του κοινού με την προηγμένη ηλεκτροκίνηση. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οι τιμές του Volkswagen ID.3 στην Ελλάδα 

Εδώ και λίγες μέρες – και μέχρι τέλος Δεκεμβρίου – το ID.3 «εξηλεκτρίζει» το εμπορικό κέντρο Golden Hall, στη Λεωφόρο Κηφισίας, στο Μαρούσι. Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Volkswagen. 

Δίπλα στο ID.3, βρίσκεται ένα stand με οθόνη αφής, στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν αναλυτικά για τις εκδόσεις, τον εξοπλισμό, τα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και την προτεινόμενη λιανική τιμή του μοντέλου σε κάθε έκδοση ID.3 1ST, Plus και Max, σε συνδυασμό με την κρατική επιδότηση από το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά». 

Παράλληλα, παρών και εκπρόσωπος της Kosmocar-Volkswagen, προκειμένου να ενημερώνει με επιπλέον αναλυτικές πληροφορίες κάθε ενδιαφερόμενο αλλά και να προσφέρει τη δυνατότητα επικοινωνίας για προγραμματισμό test-drive μέσω του Εξουσιοδοτημένου Εμπόρου της προτίμησής του. 

[Πηγή: Δελτίο Τύπου VW]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube