Αγωνιστική Lamborghini Huracan Super Trofeo Evo Collector 2019

Αγωνιστική Lamborghini Huracan Super Trofeo Evo Collector 2019

Με γραφικά εμπνευσμένα από ένα πανάκριβο ρολόι της Roger Dubuis

Η Lamborghini Squadra Corse, παρουσίασε τη νέα Huracán Super Trofeo Evo Collector 2019, μια ειδική έκδοση του αγωνιστικού μοντέλου που τρέχει στο ενιαίο πρωτάθλημα της εταιρείας.

Η συλλεκτική Huracan παρουσιάστηκε στα κεντρικά της εταιρείας Roger Dubuis που κατασκευάζει ρολόγια πολυτελείας και συνεργάζεται με την Lamborghini από το 2017. Τα γραφικά στην οροφή του αγωνιστικού μοντέλου είναι εμπνευσμένα από το σχεδιασμό του ρολογιού Excalibur Huracán Performante της Roger Dubuis, το οποίο παρήχθη σε 88 αντίτυπα με τιμή $52.500(!) και με τη σειρά του είχε εμπνευστεί από τον V10 κινητήρα της Huracan Performante.

Lamborghini

H Huracán Super Trofeo Evo Collector 2019 ξεχωρίζει από τις άλλες αγωνιστικές Huracan χάρη στους ιδιαίτερους χρωματισμούς με βάση το μαύρο χρώμα και λεπτομέρειες σε χρυσό. Η εντυπωσιακή αγωνιστική φορεσιά είναι μια δημιουργία του Lamborghini Centro Stile, προφανώς για κάποιον ξεχωριστό πελάτη.

Το αμάξωμα είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου από ανθρακονήματα και διαφέρει από την έκδοση παραγωγής της Huracan Evo αφού έχει σχεδιαστεί για βέλτιστη αεροδυναμική απόδοση εντός πίστας.

Όσο για τον κινητήρα, αυτός είναι ο γνωστός V10 των 5,2 λίτρων που για την περίσταση αποδίδει 630 PS. Ενδεικτικά, η έκδοση δρόμου της Huracan Evo ολοκληρώνει το 0-100 km/h σε 2,9’’ και το 0-200 km/h σε 9,0’’, πριν φτάσει την τελική ταχύτητα των 325 km/h.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτή είναι η νέα Lamborghini Huracán Super Trofeo Evo [video]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube