Τα πέντε χαμηλότερα μισθώματα από την FlexCar

Τα πέντε χαμηλότερα μισθώματα από την FlexCar

Μέσα στην ιστοσελίδα της FlexCar υπάρχουν εξαιρετικά προσιτές προτάσεις μακροχρόνιας μίσθωσης, όπως αυτές οι πέντε που ξεχωρίσαμε για εσάς.

Με τέσσερα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην αγορά της μακροχρόνιας μίσθωσης αυτοκινήτου, η FlexCar ξεχωρίζει για τα προνομιακά συμβόλαια και τις ριζοσπαστικές παροχές στους πελάτες της, καθώς και για την ευρεία γκάμα διαθέσιμων μοντέλων.

Μέσα από αυτές τις επιλογές, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι προτάσεις με τα πιο προσιτά μισθώματα, τις οποίες μπορεί να βρει κανείς εύκολα και γρήγορα μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Τα συμβόλαια της FlexCar προϋποθέτουν πολύ χαμηλή και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις επιστρέψιμη προκαταβολή, μηδενική εγγύηση και απόλυτη ευελιξία καθόλη τη διάρκειά τους. Οπότε ο χρήστης απολαμβάνει τη χρήση του αυτοκινήτου χωρίς καμία επιβάρυνση και με όλα τα έξοδα καλυμμένα, συμπεριλαμβανομένων των τελών κυκλοφορίας και της μικτής ασφάλισης.

Κι εάν για οποιονδήποτε λόγο θελήσετε να επιστρέψετε το αυτοκίνητο πριν τη προγραμματισμένη λήξη του συμβολαίου, η FlexCar θα φροντίσει για την άμεση διεκπεραίωση της διαδικασίας χωρίς κανένα χρηματικό πέναλτι. Εάν πάλι αποφασίσετε να αγοράσετε το αυτοκίνητο που χρησιμοποιείτε και πάλι η FlexCar θα φροντίσει για την τάχιστη εξυπηρέτησή σας, προσφέροντας την πιο ανταγωνιστική τιμή στην αγορά. 

Δεν έχετε λοιπόν παρά να περιηγηθείτε με την ησυχία σας στην ιστοσελίδα της και να επιλέξετε το μοντέλο που σας αρέσει. Μέχρι τότε εμείς σας παραθέτουμε τα πέντε πιο προσιτά μοντέλα που υπάρχουν σήμερα στην γκάμα της FlexCar, με σουπερμίνι και B-SUV επιλογές.  

FΙΑΤ 500  

Fiat 500 FlexCar

Το FΙΑΤ 500 είναι το μικρότερο μοντέλο που υπάρχει στην αγορά της μακροχρόνιας μίσθωσης, οπότε παράλληλα το πιο εύχρηστο και ευέλικτο. Η FlexCar έχει διαθέσιμη την έκδοση με τον 1.000άρη κινητήρα που αποδίδει 70 ίππους και διαθέτει ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης. Πρόκειται για το επίπεδο εξοπλισμού Club από το οποίο δε λείπει τίποτα σημαντικό και το μίσθωμα είναι €320 χωρίς τον ΦΠΑ ή €396,8 με τον φόρο.


Opel Corsa 

Opel Corsa FlexCar

Το Opel Corsa είναι το δεύτερο πιο προσιτό μοντέλο μέσα στην γκάμα της FlexCar. Με μηνιαίο κόστος €333 χωρίς ή €412,92 με ΦΠΑ, το συγκεκριμένο Corsa αφορά στην εκδοχή με το βασικό ατμοσφαιρικό 1.200άρη κινητήρα των 75 ίππων και την πλούσια έκδοση εξοπλισμού Edition.


Citroën C3

Citroen C3 FlexCar

H λίστα της FlexCar συνεχίζεται με το πιο άνετο σουπερμίνι που υπάρχει στην αγορά, το οποίο ακούει στο όνομα Citroen C3. Η εταιρεία σας εξασφαλίζει το δικαίωμα της χρήσης του με μηνιαίο μίσθωμα από €350 (€434 με ΦΠΑ), στο επίπεδο εξοπλισμού Shine που είναι και το προτεινόμενο για το συγκεκριμένο μοντέλο. Όσο για τον κινητήρα, είναι ο 1.2 lt PureTech βενζίνης με τους 83 PS.


Opel Crossland 

Opel Crossland FlexCar

Το πιο προσιτό μίσθωμα για την κατηγορία των B-SUV μέσα στην γκάμα της FlexCar είναι το Opel Crossland. Πρόκειται για το συνδυασμό του ατμοσφαιρικού 1.200άρη κινητήρα των 75 PS με το επίπεδο εξοπλισμού Elegance που περιλαμβάνει όλα τα σύγχρονα μέσα άνεσης και ασφάλειας. Τo συγκεκριμένο Crossland διατίθεται με μηνιαίο μίσθωμα €356 χωρίς τον ΦΠΑ ή €441,44 με τον ΦΠΑ.


Νissan Micra

 Nissan Micra FlexCar

Η λίστα των πέντε πιο προσιτών μοντέλων της FlexCar ολοκληρώνεται με το Nissan Micra το οποίο διατίθεται με μίσθωμα €360 ή €446,4 με ΦΠΑ. To μικρό της Nissan εφοδιάζεται με τον πολύ ικανό 1.000άρη 3κύλινδρο τούρμπο κινητήρα IG-T των 92 ίππων, ενώ η συγκεκριμένη επιλογή αφορά στο πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού Acenta. 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube