Mobil 1 και Porsche: 25 χρόνια επιδόσεων

Mobil 1 και Porsche: 25 χρόνια επιδόσεων

Mobil 1 και Porsche συνυπογράφουν τις υψηλές επιδόσεις των γερμανικών μοντέλων και το γιορτάζουν.

Από το 1996, ή διαφορετικά... για ένα τέταρτο του αιώνα, Mobil 1 και Porsche απολαμβάνουν μία από τις πιο μακροχρόνιες και πιο επιτυχημένες συνεργασίες που έχει γνωρίσει η αυτοκινητοβιομηχανία μέχρι σήμερα. 

Μια συνύπαρξη που απ’ ότι φαίνεται θα συνεχίσει να αποφέρει καρπούς και για τις δυο εταιρείες για πολλά χρόνια ακόμα. Οι δυο πλευρές ανανέωσαν με κάθε επισημότητα πρόσφατα τη συνεργασία τους, εξασφαλίζοντας ότι τα λιπαντικά Mobil 1 θα παραμείνουν η εργοστασιακή επιλογή για όλα τα  μοντέλα της Porsche.

Τα τελευταία 25 χρόνια, η τεχνολογία και η μεγάλης διάρκειας ζωής προστασία του κινητήρα που προσφέρουν σταθερά τα λιπαντικά της Mobil, βοήθησαν την Porsche να επιτύχει εξαιρετικές επιδόσεις τόσο στις πίστες με τα αγωνιστικά της μοντέλα όσο και στο δρόμο με τα συμβατικά της αυτοκίνητα.

Το λιπαντικό κινητήρα Mobil 1 συμβάλλει, ώστε τα αγωνιστικά αυτοκίνητα της Porsche να φτάνουν σε κορυφαίες επιδόσεις και οι κάτοχοι οχημάτων Porsche να απολαμβάνουν την καθημερινή οδηγική τους εμπειρία, χωρίς να ανυσηχούν για την απόδοση του αυτοκινήτου τους.

mobil1

Εδώ και περίπου τρεις δεκαετίες, κάθε κινητήρας της Porsche αφήνει πίσω του το εργοστάσιο παραγωγής γεμάτος με Mobil 1. Από την έναρξη αυτής της περίφημης συνεργασίας, περισσότερα από 50 μοντέλα της Porsche, όπως οι 911, 918, Cayman, Panamera, Macan και Cayenne, και συνολικά περισσότερα από ένα εκατομμύριο αυτοκίνητα ξεκίνησαν το ταξίδι τους με το Mobil 1 να εγγυάται τη σωστή λίπανση του κινητήριου συνόλου.

Παρά το γεγονός ότι η συνεργασία αυτή έχει φτάσει το ορόσημο των 25 χρόνων, η μακροχρόνια και επιτυχημένη κοινή πορεία δε δείχνει σημάδια επιβράδυνσης. Mobil 1 και Porsche συνεχίζουν να εργάζονται μαζί, ερευνώντας και αναπτύσσοντας καινοτόμα λιπαντικά, αναζητώντας πάντοντε την τελειότητα. 

Σήμερα, καθώς η εποχή κινείται γρήγορα προς την ηλεκτροκίνηση, και οι δύο εταιρίες επικεντρώνουν τις προσπάθειες τους στο πως θα ξεπεράσουν τα όρια και θα επιτύχουν το μέγιστο και στα ηλεκτρικά οχήματα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube