Η ExxonMobil γιορτάζει την 50ή επέτειο του Mobil 1

Η ExxonMobil γιορτάζει την 50ή επέτειο του Mobil 1

Το λιπαντικό Mobil 1 συμπληρώνει φέτος μισό αιώνα ζωής, με την ExxonMobil να γιορτάζει αυτό το ορόσημο με μια σειρά από εκδηλώσεις.

Mobil 1

Τα λιπαντικά Mobil 1 διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία που προστατεύει τον κινητήρα από τη φθορά και την καταστροφή που προκαλείται από την τριβή και τη θερμότητα. 

Επίσης, προσφέρουν εξαιρετική σταθερότητα σε ποικίλα θερμοκρασιακά εύρη, βοηθώντας τον κινητήρα να λειτουργεί ομαλά σε όλες τις συνθήκες.

Θέλοντας να γιορτάσει την 50ετή κυριαρχία της στα συνθετικά λιπαντικά, η ExxonMobil ανακοινώνει μια επετειακή σειρά εκδηλώσεων για το 2024, για να τιμήσει το Mobil 1, το πρώτο πλήρως συνθετικό λιπαντικό κινητήρα στην παγκόσμια αγορά. Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, το 1974, το Mobil 1 έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πρωτοπόρους στον τομέα των συνθετικών λιπαντικών, προσφέροντας υψηλή ποιότητα και απόδοση σε αυτοκίνητα κάθε κατηγορίας.

Το Mobil 1 από το 1974 έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πρωτοπόρους στον τομέα των συνθετικών λιπαντικών

Mobil 1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ελέγχοντας τη στάθμη του λιπαντικού κινητήρα

Για να γιορτάσει αυτό το ιστορικό ορόσημο, η ExxonMobil συνεργάστηκε με τον πρώην οδηγό της Formula 1, David Coulthard, για τη δημιουργία μιας ταινίας μικρού μήκους που αποτυπώνει την εξέλιξη και τις επιτυχίες της επωνυμίας Mobil 1. Αυτή η ταινία αποτελεί ένα εντυπωσιακό ταξίδι μέσα από την ιστορία των τελευταίων 50 ετών, αναδεικνύοντας τις σημαντικές συνεργασίες και τα τεχνολογικά κατορθώματα του Mobil 1.

Καθ' όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν του 2024, το Mobil 1 θα συνεχίσει να γιορτάζει τα 50 χρόνια του με μια σειρά από ειδικές εμφανίσεις, παρουσιάζοντας την μακρά αγωνιστική ιστορία και την ανανεωμένη δέσμευσή του στην καινοτομία και την προστασία του κινητήρα.

Με περηφάνια και ενθουσιασμό, η ExxonMobil συνεχίζει να αναδεικνύει την κληρονομιά και την ανώτερη ποιότητα του Mobil 1, επικεντρώνοντας την προσοχή της στην παροχή ύψιστης απόδοσης και προστασίας σε κάθε κινητήρα, σε κάθε οδηγό, σε κάθε χιλιόμετρο.

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube