24 Heures du Mans: Buemi, Nakajima και Alonso στην pole position

24 Heures du Mans: Buemi, Nakajima και Alonso στην pole position

Αναμενόμενο «1-2» για την Toyota στη γραμμή εκκίνησης του αγώνα.

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη, ή πώς η Toyota- χωρίς αντίπαλο –βρέθηκε να κάνει το «1-2» μετά την ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου της διαδικασία.

Τα δύο αυτοκίνητα της ιαπωνικής ομάδας δεν απειλήθηκαν ούτε μια στιγμή, με το αυτοκίνητο που θα οδηγηθεί από τους Buemi, Nakajima και Alonso να είναι αυτό που θα ξεκινήσει από την πρώτη θέση και το οποίο πέτυχε και την απόλυτη επίδοση της διαδικασίας (3' 15" 377).

Να σημειώσουμε εδώ πως ο άμεσος ανταγωνιστής των δύο Toyota, τα αυτοκίνητα της Rebellion, γύρισαν σταθερά στα 3 δευτερόλεπτα πιο αργά.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες και συγκεκριμένα στην LMP2 ταχύτερη αναδείχτηκε η Ligier JSP217 με τον αριθμό 48, ενώ στην κατηγορία LM GTE Pro τον καλύτερο χρόνο σημείωσε η Porsche 911 RSR με τον αριθμό 91. Porsche (911 RSR) είδαμε να πρωτεύει και στην κατηγορία LM GTE Am.

Να θυμίσουμε ότι ο αγώνας ξεκινά το Σάββατο στις 16:00 ώρα Ελλάδος και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή την ίδια ώρα, με την Toyota να έχει μοναδική ευκαιρία να κερδίσει επιτέλους, κάτι που το προσπαθεί χρόνια αλλά δεν το έχει καταφέρει μέχρι τώρα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube