Σου κάνει κλικ ένα διπλοκάμπινο Suzuki Jimny; [video]

Σου κάνει κλικ ένα διπλοκάμπινο Suzuki Jimny; [video]

Αυτό μάλιστα, αυτό είναι το σωστό επαγγελματικό Suzuki Jimny, όχι το 3θυρο με τους ελάχιστους χώρους.

Suzuki Jimny

Δεν υπάρχει λάτρης της αυτοκίνησης που να μην έχει φανταστεί τον εαυτό του πίσω από το τιμόνι ενός Suzuki Jimny. Ψηλωμένου κι αγριεμένου ή απολύτως εργοστασιακού, δεν έχει και τόση σημασία. Άλλωστε, ακόμα κι όπως βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής, ο μικρός Ιάπωνας μπορεί να ντροπιάσει πολύ ακριβότερα 4Χ4.

Στην Ελλάδα το έχουμε στερηθεί, αφού το Suzuki Jimny προσφέρεται εδώ και χρόνια αποκλειστικά ως επαγγελματικό και μάλιστα με 3θυρο αμάξωμα. Δυστυχώς, ούτε λόγος για την 5θυρη έκδοση που απολαμβάνουν σε άλλες αγορές.

Τώρα, το λατρεμένο Suzuki Jimny γίνεται διπλοκάμπινο, αλλά δυστυχώς μόνο σε ψηφιακή μορφή

Και βέβαια, τσιμουδιά για την πιθανολογούμενη υβριδική έκδοση, που θα φορούσε τον τουρμπάτο mild hybrid των 1,4 lt που μπαίνει σε S-Cross και Vitara και θα απογείωνε το δημοφιλές αγριμάκι.

Suzuki Jimny

Έχουμε δει το Suzuki Jimny να γίνεται ό,τι μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους. Από μικρή Mercedes-Benz G-Class, τη λεγόμενη «καναδέζα» που οδηγούσαμε στον στρατό μέχρι σκληροτράχηλες εκδοχές της Lancia Delta Integrale και του Renault 5 Turbo, με φαρδιά body-kit και ζάντες αλουμινίου της OZ Racing.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Suzuki Jimny μεταμφιέζεται σε Lancia Delta Integrale και Renault 5 Turbo

Αλλά και σε 7θέσιο με τρεις σειρές καθισμάτων, έστω και μόνο σε ψηφιακή μορφή. Κάτι αντίστοιχο σας παρουσιάζουμε σήμερα. Πρόκειται για δημιούργημα του ψηφιακού καλλιτέχνη Theophilus Chin (Theottle), έργα του οποίου έχουμε φιλοξενήσει και στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, το πρώτο κουπέ της Tesla, το ηλεκτρικό Renault 5 Ε-Tech Cabriolet κι ένα σεντάν VW Passat, που υφίσταται μόνο ως στέσιον βάγκον στην ένατη γενιά του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Πώς θα σας φαινόταν ένα σεντάν VW Passat;

Τώρα, περιποιείται το Suzuki Jimny και το κάνει διπλοκάμπινο, τη σωστή έκδοση για επαγγελματικό όχημα. Για να τα καταφέρει, ξεκίνησε από την 5θυρη έκδοση και προσάρμοσε την καρότσα από το Jeep Gladiator, την pick-up έκδοση του Jeep Wrangler.

Το οπτικό αποτέλεσμα είναι αρμονικό και δεν μπορούμε να μη σκεφτούμε ότι ένα τέτοιο μοντέλο παραγωγής θα είχε πράγματι εμπορική επιτυχία. Suzuki λαμβάνει;

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube