Teaser για το ελβετικό ντεμπούτο της νέας Mercedes-Benz E-Class Cabriolet

Teaser για το ελβετικό ντεμπούτο της νέας Mercedes-Benz E-Class Cabriolet

H Mercedes- Benz προγραμματίζει σωρεία από πρεμιέρες στη Γενεύη και μεταξύ αυτών και της νέας E-Class Cabriolet.

Πρόγευση για το επερχόμενο νέο μεσαίο κάμπριο της Mercedes- Benz μας δίνει η εικόνα-teaser έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία σήμερα.

Το αυτοκίνητο έρχεται να ολοκληρώσει την γκάμα της E-Class που μετρά μαζί με αυτό τα τέσσερα μοντέλα: Μπερλίνα, All-Terrain και κουπέ. Η νέα E-Class Cabriolet αναμένεται να υιοθετεί τις βασικές γραμμές της Coupé, αλλά φυσικά στη θέση της μεταλλικής οροφής θα υπάρχει υφασμάτινη κουκούλα πάνω από την 4θέσια καμπίνα του αυτοκινήτου.

Με το που θα αποκαλυφθεί και επίσημα, το μεσαίο κουπέ θα πλαισιώσει μια μεγάλη γκάμα από μοντέλα drop-top της Στουτγάρδης, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν ανοιχτές εκδόσεις των C-Class, S-Class, την AMG GT Roadster, καθώς και τα ρόουντστερ SLC και SL, χωρίς να αναφερθούμε και στο smart fortwo.

Όμως μιας και αναφερθήκαμε στη σωρεία από πρεμιέρες, ας θυμηθούμε τι περιμένουμε από τη Mercedes-Benz στο σταντ της, στο Salon de l’Auto 2017: E-Class Cabriolet, ανανεωμένη GLA, Maybach G650 Landaulet, X-Class, E 63 S 4MATIC+ Estate, πρωτότυπη 4θυρη AMG GT και μπόλικες ειδικές εκδόσεις.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube