Αποκάλυψη για την ανανεωμένη Mercedes-Benz SL

Αποκάλυψη για την ανανεωμένη Mercedes-Benz SL

Με εμπλουτισμένο εξοπλισμό και αρκετά νέα μηχανικά μέρη θα ντεμπουτάρει το ανανεωμένο μεγάλο roadster της Mercedes-Benz.

Αυτές είναι οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες της ανανεωμένης Mercedes-Benz SL, λίγες μέρες πριν την επίσημη παρουσίασή της στο Σαλόνι του Los Angeles.

Εμφανισιακώς, η ανανεωμένη SL διαθέτει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, νέα μάσκα και νέα φώτα. Πίσω, οι διαφορές εντοπίζονται στον καινούριο αεροδυναμικό διαχύτη, τον ανασχεδιασμό των απολήξεων της εξάτμισης και φυσικά τα νέα φώτα. Μάλιστα, η κορυφαία AMG έκδοση, SL 63 AMG, διαθέτει επιπλέον διακοσμητικά από ανθρακονήματα, και νέας σχεδίασης ζάντες.

Στο εσωτερικό, οι σημαντικότερες αλλαγές εντοπίζονται στην μεγαλύτερη οθόνη του συστήματος πλοήγησης και πολυμέσων, στο νέο ρολόι και στο νέο χειριστήριο για τις επιλογές οδήγησης (Individual, Comfort, Sport, Sport+ και Race).

Στα μηχανικά μέρη, οι λίγες αναφορές της Mercedes-Benz κάνουν λόγο για ισχυρότερους κινητήρες, νέο αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων 9G-Tronic και σύστημα Active Body Control.

Περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες για την ανανεωμένη SL θα μάθουμε στα τέλη του μήνα, όπου και θα παρουσιαστεί επίσημα το μοντέλο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube