Διαλέγουμε αυτοκινητάκια Lego για τα Χριστούγεννα [videos]

Ποιος λέει ότι τα Lego είναι μόνο για παιδιά; Σήμερα, υπάρχει μια εκπληκτική σειρά από σπουδαία αυτοκίνητα προς κατασκευή. Και αν τα αγοράσεις έγκαιρα, προλαβαίνεις να τα βάλεις μέχρι και κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Δώρo στα παιδιά, για να τo χαίρονται οι ενήλικοι

Ο διάσημος Δανός κατασκευαστής με τουβλάκια είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο ως η εταιρεία παιχνιδιών που προσφέρει κιτ για παιδιά, προκειμένου ένας… ενήλικος να περάσει ώρες μαζί τους. Ορισμένα δε από τα αντίγραφα των αυτοκινήτων είναι σχεδόν εξίσου προηγμένα με τα αληθινά που βλέπουμε στο δρόμο, στα περιοδικά ή στον υπολογιστή και στην TV, από τα οποία είναι εμπνευσμένα. Περιλαμβάνουν κινούμενα μέρη στο μοτέρ, αρθρωτά σχεδιασμένους μεντεσέδες στις πόρτες και εσωτερικό χώρο που θυμίζουν πραγματική καμπίνα.

Έτσι διαλέξαμε μερικά από τα πιο συναρπαστικά κιτ από παλιότερες και νέες συλλογές της Lego.

Σημειώστε ότι η εταιρεία διαχωρίζει τα κιτ της σε διάφορες σειρές. Τα κιτ της σειρά Speed Champions είναι μικρά, σχετικά απλά στην κατασκευή και ως εκ τούτου οικονομικά. Τα κιτ της σειράς Creator Expert είναι πιο δύσκολα για να τα φτιάξεις και πιο ακριβά. Τέλος, τα «βαριά» κιτ της σειράς Technic απευθύνονται σε έμπειρους «κατασκευαστές» με ανάλογο προϋπολογισμό. Αλλά όποιο κιτ κι αν διαλέξεις, όλα τους προσφέρουν απολαυστική πρόκληση για μια οικογένεια που καλείται να δουλέψει ομαδικά.

Στα κιτ λοιπόν που σας προτείνουμε, αναγράφουμε τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, η οποία συνήθως προέρχεται από κάποιο e-shop. Αν επιλέξετε ένα κλασικό κατάστημα, υπολογίστε ότι η τιμή θα είναι από 15% έως 30% ακριβότερη.