WRC, Σουηδία: Εντυπωσιακό in-car video από τις δοκιμές του Mads Ostberg

WRC, Σουηδία: Εντυπωσιακό in-car video από τις δοκιμές του Mads Ostberg

O δεύτερος αγώνας της σεζόν θα είναι ο πρώτος του Νορβηγού Mads Ostberg, με ιδιωτική ομάδα και το νέο Fiesta WRC προδιαγραφών 2017.

Ο Νορβηγός Mads Ostberg, οδηγός πέρσι της M-Sport έχασε τη θέση του όταν η ομάδα προσέλαβε τον πρωταθλητή Sebastien Ogier και έδωσε το δεύτερο αυτοκίνητο στον Εσθονό Ott Tanak.

Παρόλα αυτά, κάθε άλλο παρά απογοητεύτηκε. Συνεργάστηκε με τον Martin Prokop, έκαναν την δική τους ομάδα και εξασφάλισαν το Fiesta WRC προδιαγραφών 2017 από την M-Sport, ίδιου επιπέδου εξέλιξης με αυτά των Ogier και Tanak. Δεν υπήρχαν αρκετά αυτοκίνητα ώστε η ομάδα να συμμετάσχει στο Ράλι Monte Carlo, αλλά πλέον αυτό το ζήτημα έχει λυθεί και ο Osteberg ετοιμάζεται πυρετωδώς για την Σουηδία. Θα συμμετάσχει στους περισσότερους αγώνες του πρωταθλήματος από εδώ και πέρα, με τον Prokop να παίζει περισσότερο διοικητικό ρόλο και να παίρνει τιμόνι σε επιλεγμένους αγώνες. Οι δύο τους έχουν εξαιρετική σχέση στενής φιλίας από τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Osteberg βρίσκεται από την προηγούμενο εβδομάδα στην Σουηδία για δοκιμές. Πριν από αυτό είχε οδηγήσει δύο ακόμη φορές το νέο Fiesta. Ενώ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του έτρεξε σε αγώνα στην πατρίδα του στη Νορβηγία με Fiesta R5. Με ίδιο αυτοκίνητο είχε τρέξει και νωρίτερα σε αγώνα στην Πορτογαλία, στο χώμα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube