WRC Rally Italia: Ασχημο ξεκίνημα για Λάτβαλα

WRC Rally Italia: Ασχημο ξεκίνημα για Λάτβαλα

Δεν πρόλαβε να χαρεί ο Λάτβαλα τη "νίκη" του στην κατατακτήρια ειδική χθες και σήμερα με το καλημέρα άρχισαν τα προβλήματα

Δεν πρόλαβε να χαρεί ο Λάτβαλα τη "νίκη" του στην κατατακτήρια ειδική χθες και σήμερα με το καλημέρα άρχισαν τα προβλήματα.

Στο όγδοο μόλις χιλιόμετρο της πρώτης ειδικής του αγώνα είχε κλατάρισμα στο εμπρός αριστερό λάστιχο του Volkswagen Polo R κάτι που τον έριξε 2 λεπτά πίσω και ουσιαστικά του στέρησε κάθε ελπίδα να επαναλάβει τη νικηφόρα εμφάνιση του Ράλι Ακρόπολις.
Ο ίδιος δηλωσε πως στην αρχή νόμιζε πως ήταν πρόβλημα με τα φρένα και στη συνέχεια ότι δεν ήταν το σωστό ελαστικό, η ουσία όμως είναι πως τερμάτισε την ειδκή στην κατάσταση που βλέπετε στη φωτογραφία. "Συνεχίζουμε και βλέπουμε…", είπε με νόημα στον τερματισμό της ειδικής την οποία κέρδισε ο Οζιέ με δεύτερο τον Χίρβονεν, ενώ και οι δύο χτύπησαν την πισω αεροτομή στα αυτοκίνητά τους περνώντας από ένα χαμηλο κλαδί.
Τρίτο καλύτερο χρόνο έκανε ο Νοβίκοφ με το  Fiesta RS του με τους Οστμπεργκ, Σόρντο, Νεβίλ να συμπληρώνουν την εξάδα και το Polo του Μίκλεσεν να κάνει τον 7ο χρόνο αλλά μα πληγωμένη ανάρτηση.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube