Ράλι Γερμανίας: Ακυρώθηκε η 14η ειδική εξαιτίας θανατηφόρου δυστυχήματος

Ράλι Γερμανίας: Ακυρώθηκε η 14η ειδική εξαιτίας θανατηφόρου δυστυχήματος

Ενα ιστορικό αυτοκίνητο που συμμετείχε σε επίδειξη πριν την εδ βγήκε από το δρόμο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό οδηγού και συνοδηγού.

Ενα τραγικό συμβάν έγινε αιτία να ακυρωθεί η 14η και τελευταία ειδική διαδρομή της ημέρας στο Ράλι Γερμανίας. Ενα ιστορικό αυτοκίνητο που συμμετείχε σε επίδειξη πριν την εδ βγήκε από το δρόμο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό οδηγού και συνοδηγού.

Τα σωστικά συνεργεία έφτασαν αμέσως στο σημείο, αλλά όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα, παρά τις προσπάθειές τους, οι δύο άτυχοι επιβάτες του αυτοκινήτου υπέκυψαν στα τραύματά τους. 

Οι οδηγοί πέρασαν την ε.δ. σαν "απλή" και επέστρεψαν στο Σερβις Παρκ. Η κατάταξη παραμένει η ίδια με αυτήν μετά την 13η ειδική διαδρομή, με τον Sordo να προηγείται μόλις κατά 0,8'' του Neuville. 

Οι δύο τους αναμένεται αύριο να δώσουν μια μεγάλη μάχη στις 2 ειδικές που απομένουν (η μια εκ των οποίων είναι η Power Stage) για το ποιος θα είναι πρώτος, με τον Ισπανό να θεωρείται μάλλον άτυχος, αφού θα μπορούσε να πάρει μια καλύτερη διαφορά στην 14η ειδική που ακυρώθηκε έχοντας απέναντί του το "πληγωμένο"  Fiesta του Βέλγου, το οποίο αύριο δεν θα είναι τόσο… πληγωμένο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube